01-12-2006, 09:49 AM
Czyli pojedynek miedzy pierwotną wersją a jej powielaną czyli coverem
oczywiscie walki oceniamy nie porównująć covera do oryginału. Tylko same kawałki: kto go lepiej wykonał 
Na pierwszy ogien idzie Hell Awaits (Slaver vs. Credki) - i niestety musze was zawieść
Cover wygrywa
drugi pojedynek hmmm Hallowed By Thy Name (Iron Maiden vs. Credki) - remis
stety a moze i niestety obie wersje są geniealne.
Fear Of The Dark (Iron Maiden vs. Graveworm) : tez postawie na remis
choc ze wskazaniem na IM. czyli jak to sie pięknie mawia przegrali (ew. zremisowali) po dobrej grze 
One (Metallica vs. Crematory) - Crematory sie postarało - szczerze mówiąc bardziej mi sie podoba cover dlatego tez wygrywa ten pojedynek. Czyściejsze gitary, mocniejsze brzmienie to jest to !
Smoke on The Water (Black Sabbath (muzyka) + Deep Purple (wokal)) ciezko tu mowic o oryginale i coverze ale połączenie tych dwóch potęg owocuje wspaniałym kawałkiem.
ZOMO
ps. Pisze sie orYginal..
^: wiem że sie pisze oryginał, tylko ja to chciałem z akcenotwac na angielski gdzie i tak powinno byc original

Na pierwszy ogien idzie Hell Awaits (Slaver vs. Credki) - i niestety musze was zawieść

drugi pojedynek hmmm Hallowed By Thy Name (Iron Maiden vs. Credki) - remis

Fear Of The Dark (Iron Maiden vs. Graveworm) : tez postawie na remis

One (Metallica vs. Crematory) - Crematory sie postarało - szczerze mówiąc bardziej mi sie podoba cover dlatego tez wygrywa ten pojedynek. Czyściejsze gitary, mocniejsze brzmienie to jest to !
Smoke on The Water (Black Sabbath (muzyka) + Deep Purple (wokal)) ciezko tu mowic o oryginale i coverze ale połączenie tych dwóch potęg owocuje wspaniałym kawałkiem.
ZOMO
ps. Pisze sie orYginal..
^: wiem że sie pisze oryginał, tylko ja to chciałem z akcenotwac na angielski gdzie i tak powinno byc original

We Are Defenders Of The Faith...