Ankieta: Orgia, ale jaka? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Bukkake
21.43%
6
21.43%
Anal
25.00%
7
25.00%
Straight
10.71%
3
10.71%
All in 1
42.86%
12
42.86%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ludzie! czegoś tu nie rozumiem..... temat "Orgia"(jakby co to nie mam nic przeciwko) ale dzisiaj dałem temat "wszyscy to robią... czyli jaką pastą myjecie zęby? D " został skasowany ponieważ "był nie w smak"(!) sama Arion mi to powiedziała....a tu?? eee ale co tam....
W srebrnej poświacie szła...dziewczęcy duch Bogini Ziemi...

I...? Jak widzisz temat został założony, by się pośmiać, ewentualnie powymieniać poglądami i fetyszami ;P

Co więcej nie mówiłam, że założony przez Ciebie temat był nie w smak, ale że Twoja ironia była nie na miejscu - nie dość że chybiona i mało wyszukana, to jeszcze całkowicie niepotrzebna.

Sorry, no bonus Smile

Ja z głównego założenia też złożyłem temat aby się pośmiać....a nie po to aby teraz się sprzeczac.... zupełnie nie o to mi chodziło....a ironia?? no co?? całkiem ciekawa shock lol
W srebrnej poświacie szła...dziewczęcy duch Bogini Ziemi...

Skoro tak, to gome, widocznie inaczej odebrałam Twoje intencje Smile

Ale weź poprawkę na to jeszcze, że jest to forum i głównie ludzie wchodzą tu, by brać udział w dyskusjach, więc o ile humor był elementem towarzyszącym dyskusji o orgietkach, o tyle nie wyobrażam sobie debaty na temat mycia zębów...

Kudlaty napisał(a):Ludzie! czegoś tu nie rozumiem..... temat "Orgia"(jakby co to nie mam nic przeciwko) ale dzisiaj dałem temat "wszyscy to robią... czyli jaką pastą myjecie zęby? Big Grin " został skasowany ponieważ "był nie w smak"(!) sama Arion mi to powiedziała....a tu?? eee ale co tam....

Niepotrzebne są dwa "inteligentne" tematy. Wystarczy jeden.
Ale skoro chcecie ten też można zamknąć lub usunąć.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

Rhonwen napisał(a):ja zazdrosna jestem i każdą, która nieodpowiednio się zbliży do mojego mężczyzny jestem gotowa poćwiartować Angry

w 100% się pod tym podpisuję... jeśli ktoś lubi, prosze bardzo, ja się tam dzielić nie lubię.
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości