- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Witam szukam osub kture maja podobne zainteresowania do mnie czyli osub zainteresowanych okultyznem, mocami tajemnymi itp.
Jak ktos taki sie tu znajdzie niech sie odezwie do mnie na meila, gg lub kome namiary znajdziecie w moim podpisie.
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Jeśli szukasz osób interesujących sie okultyzmem, sądzę, że to nie jest najlepsze miejsce na tego typu ogłoszenia
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
to juz go usunolem ;p a to jest raczej odpowiednie miejsce na szukanie tego typu ludzi juz paru znalazlem ^^
GG=>2589965
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Norhaji napisał(a):to juz go usunolem ;p a to jest raczej odpowiednie miejsce na szukanie tego typu ludzi juz paru znalazlem ^^
W takim razie te osoby, albo się zgrywają, albo.... zresztą, nieważne
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie znasz wszystkich na tym forum nie mozesz wiedziec czy muwia prawde a pare z nich jest naprawde przekonujaca
GG=>2589965
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Racja, nie znam wszystkich, ale z wypowiedzi większości wnioskuję, że z okultyzmem nie mają nic wspólnego i nabijają się z niego. Czy osoby, które odpowiedziały na apel mówią prawdę? Nie wiem i chyba nie chcę wiedzieć.... W każdym razie mnie okultyzm nie interesuje.
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 61
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
A wlasciwie po co to zglaszanie sie na mejla? Sekta jakas powstaje?
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
nie ale ostatnio mego posta usuneli jak za durzo sie dzialo ;p
GG=>2589965
daj jeszcze raz ten numer telefonu... okultysto ty mUj ;]
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Powiem wam jedno kto sądzi, że to nie jest odpowiednie miejsce na takie teksty to... uważam że te forum samo w sobie się o to prosi

samym wyglądem itp. i nikogo nie mam zamiaru tu obrazić

ale tak to wygłąda i chyba wiem bo widze to
*Arion: pozwoliłam sobie zedytować, żeby niepotrzebnie nie robic tu bałaganu. Ale do rzeczy - możesz zmienić szablon forum na taki śliczny niebieski, jakiego np używam ja
are past ghosts back to haunt...
...those who have survived?
- Liczba postów:
- 61
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Slayeroth napisał(a):Powiem wam jedno kto sądzi, że to nie jest odpowiednie miejsce na takie teksty to... uważam że te forum samo w sobie się o to prosi
samym wyglądem itp. i nikogo nie mam zamiaru tu obrazić
ale tak to wygłąda i chyba wiem bo widze to 
Ale trescia sie nie prosi.

Glowe dam, ze 100% osob, ktore sie do Norhaji zglosily to jacys jajcarze.
Arion napisał(a):*Arion: pozwoliłam sobie zedytować, żeby niepotrzebnie nie robic tu bałaganu. Ale do rzeczy - możesz zmienić szablon forum na taki śliczny niebieski, jakiego np używam ja 
A na ktorym ten sliczny niebieski, ktorym zedytowalas posta Slayerotha jest zupelnie nieczytelny i daje po oczach
*edit, yeah! :> jak zwykle, żeby offtopa nie robić. niestety niebieskie tutaj do wyboru są niezbyt ciekawe i z trojga złego ten wybrałam, jest oczojebny tak na czarnym szablonie, jak i na niebieskim
ale powiedzmy, że to symbol... światłości prawdy i prawa niesionej przez moderatorów XD
Norhaji napisał(a):nie ale ostatnio mego posta usuneli jak za durzo sie dzialo ;p
A co sie dzialo?
Glupcow znajdziesz wszedzie. Subkultura moze byc jedynie sposobem, w jaki ich glupota bedzie sie objawiac.
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
a nic takiego ;p a co do osub kture sie do mnie zglosily to zoze i czesc jajcarzy ale podali popcne linki do foruw itp.
GG=>2589965