• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ogólnie o hc

Jak się spojrzy na jakikolwiek gatunek tylk pobierznie to mozna uznac ,że wszystko to jest to samo. Bo to ten sam gatunek.

A ten Hatebreed nie spodobał mi się (przynajmniej to z youtube). Niby jest wkurwiony agresywny wokal ,rozpierdol na gitarach ale nie bierze mnei to nie kopie po dupie. Kiedyś trochę sworn enemy słuchałem ale ogolnei znudziła mi się takie granie. Cause for conflict Agnostic Front zdarza mi się posłuchać, ale on mi się bardziej z pierwszymi thrashowymi zespołami mocno kojarzy. No a taki cross over w stylu Municipal Waste czy Nuclear Assault wogole niszczy :].

Ale nie siedze w HC, więc może się nie znam Tongue.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):problem calego hc

z heavy metalem jest imho podobnie

mialem juz referat napisac,ale jako ze nie mam weny odpowiadam:
nie zgadzam się.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Sobota napisał(a):ten Hatebreed nie spodobał mi się (przynajmniej to z youtube). Niby jest wkurwiony agresywny wokal ,rozpierdol na gitarach ale nie bierze mnie to nie kopie po dupie

Mam podobne odczucia. Ot , duzo hałasu o NIC.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał:
Necro Desecrator napisał:
problem calego hc

z heavy metalem jest imho podobnie

mialem juz referat napisac,ale jako ze nie mam weny odpowiadam:
nie zgadzam się.

ok, rozumiem, doslyszalem za pierwszym razem Big Grin
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):
Sobota napisał(a):ten Hatebreed nie spodobał mi się (przynajmniej to z youtube). Niby jest wkurwiony agresywny wokal ,rozpierdol na gitarach ale nie bierze mnie to nie kopie po dupie

Mam podobne odczucia. Ot , duzo hałasu o NIC.

No nie załamuj mnie
Odpowiedz

XdkyX - no ja powiem tylko tyle że nie jestem w stanie znieść na dłuższą metę zbyt melodyjnego hc a wokal Ignite (i w ogole taki w hc) mnie wkurwiał. Z drugiej strony nie sposób nie przyznać Ci racji co do kapel grających hc ciężko szybko i agresywnie, dlatego też tak niewiele jest pośród tych moich ulubionych.
RamzeS napisał(a):Mam podobne odczucia. Ot , duzo hałasu o NIC.
Musiałeś to napisać, wiedziałem. Z resztą jako specjalista który kiedyś tam był na kilku koncertach jakichś takich sobie kapel masz zdecydowanie wiele do powiedzenia z punktu widzenia autorytetu.
Odpowiedz

Kurde, Hatebreed dobre jest. Teraz Preseverance leci...
Odpowiedz

przypomina mi sie od razu św mikołaj
Odpowiedz

,,Urodzony Białym" ?

edit: co kurde posta zmieniles?
Odpowiedz

myślałem że tak będzie fajniej, tj mój diabelski intelekt podpowiedział mi że będziesz kombinował odpowiedzi w tym stylu, ale z racji na porę refleks nie zadziałał dostatecznie szybko i zdążyłeś
Odpowiedz

ha, jednak jestem nadczłowiekiem
Odpowiedz

albo więcej sypiasz
Odpowiedz

Książę napisał(a):Musiałeś to napisać, wiedziałem
Jasnowidz jaki czy cuś? :>

Necro Desecrator napisał(a):No nie załamuj mnie
Nie mam zamiaru , po prostu wyrazam swoje zdanie o Hatbreed po wysłuchaniu JEDNEGO utworu. Może jak wyslucham ich więcej , to je zmienię.

Choć nie sądzę. Na chwile obecną wolę juz zdecydowanie bardziej Agnostic Front i S.O.D.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Sworn Enemy - Maniacal fajne ale dalej bez fajerwerków jak posłucham jeszcze parę razy, może bardziej podejdzie.
Blood For Blood - Outlaw Anthems Zajebiste granie, na pewno sięgnę po więcej. Jakie jeszcze polecacie ich płyty.
Dziś wezmę sie za Terror i może Agnostic Front
Odpowiedz

Axel napisał(a):Sworn Enemy - Maniacal fajne ale dalej bez fajerwerków jak posłucham jeszcze parę razy, może bardziej podejdzie.
Blood For Blood - Outlaw Anthems Zajebiste granie, na pewno sięgnę po więcej. Jakie jeszcze polecacie ich płyty.
Dziś wezmę sie za Terror i może Agnostic Front

b4b - mozesz sciagac w ciemno wszystko Smile
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości