• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Odsiecz!!!

Zapraszam na oficjalny fanlisting zepolu Odsiecz: http://odsiecz.fm.interia.pl/odsiecz.htm

Mozna tam znalesc mp3... Wink
Odpowiedz

Nie znam tego zespołu lol

Sama nazwa mnie odstrasza i zresztą nie slucham polskiego PUNK'u D.

Mesz pecha koleś jak się admini dowiedzą... Usuną to bo to forum nie Lista top stron o tym zespole lol
I will come back to you ]XD
Odpowiedz

P-atry-K napisał(a):Nie znam tego zespołu Laughing

Sama nazwa mnie odstrasza i zresztą nie slucham polskiego PUNK'u Big Grin.

Mesz pecha koleś jak się admini dowiedzą... Usuną to bo to forum nie Lista top stron o tym zespole Laughing
No chyba jednak nie.
Odpowiedz

Nie znasz, to sie nie wypowiadaj, ziom.
Wink
Odpowiedz

OK zwracam chonor ściągnolem parę kawalkow i grupa jest nawet, nawet... Może to żeczywiście przyszlość polakow )

Pozdrawiam 8)
I will come back to you ]XD
Odpowiedz

P-atry-K napisał(a):OK zwracam chonor ściągnolem parę kawalkow i grupa jest nawet, nawet... Może to żeczywiście przyszlość polakow Smile

Pozdrawiam 8)

Hehe... dzieki za uznanie 8)
Ja np. punkiem sie nie zjmuje na codzien (wole death metal) ale Odsiecz to fajna muza Wink

Zapraszam do zapisywania sie na liste Tongue
Odpowiedz

Mad pif paf panowie......
to życie hardkor w tym jestem mistrzem to chyba oczywiste.....
Odpowiedz

P-atry-K napisał(a):OK zwracam chonor ściągnolem parę kawalkow i grupa jest nawet, nawet... Może to żeczywiście przyszlość polakow Smile

Pozdrawiam 8)

przyszlosc nie wyglada bardzo rozowo skoro polska mlodziez pisze honor przez "ch"
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

oraz "żeczywiście"... te dwie rzeczy przykuły moją uwagę Tongue ludzie patrzcie na własną ortografię no i na to co próbujecie napisać po angielsku, bo to mnie też razi jak jakieś bełkoty wypisujecie po angielsku... jak nie będziecie na to uwagi zwracać, to w przyszłości ludzie wrócą do słynnego "uga-buga"... kapele wysłucham jak będę miał czas i się wypowiem Tongue
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości