• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Odi Profanum Vulgus

Przeciętne takie to odi profanum Vulgus.
Zastanawia mnie komu musieli zrobić gałe aby zagrać z infernalami i iperytem Big Grin ??
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

e tam, moze na żywo są zajebiści? Mr. Green zresztą skoro taki syf jak Crystal Abyss grał na głównej scenie metalmanii to wszystko jest możliwe
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Paździoch napisał(a):Zastanawia mnie komu musieli zrobić gałe aby zagrać z infernalami i iperytem
pszesz iperyt jest na maksa chujowy, więc co to za wyczyn zagrać z nimi?
Odpowiedz

Ee tam nie znasz się. Ty chyba albo jesteś głuchy i wyrabiasz sobie opinie o zespołach na podstawie opinii starej ablo zakamuflowanym fanem mansona Big Grin .
Przypuszczam , że to drugie raczej.
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

albo słuchałem więcej ekstremalnej elektroniki niż jakiś zapyziały fan thrash metalu i mam do czego porównać chujowy iperyt
Odpowiedz

Ipryt raczej w racjach metalowych trzeba rozpatrzać, bo to zespół metalowy a tam ta ekstremalna elektronika jest tylko dodatkiem IMO
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

To nic nie zmienia. Iperyt na polskiej scenie metalowej jest fenomenem tylko i wyłącznie ze względu na zastosowanie elektroniki w takiej formie, inaczej byłby kolejną mocno przeciętną "hordą" z której muzyki bije chłodem, mizantropią i śmiercią. A jeśli idzie o poziom tejże elektroniki, to na tle innych wykonawców tworzących muzykę w konwencji nazwijmy ją ogólnie "mało przyjemnej" wypada chujowo.
Odpowiedz

Zarzuciłbyś jakąś inną kapelą która łączy elektronikę z BM w ten sposób ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

australijski berzerker, czy francuski counnt nosferatu kommando..., ale faktem jest, ze rozpierdala iperyt, bo jak na polskie warunki i poziom niektorych kapel BM, prezentuja sie genialnie i rozpierdalaja.
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Nowy materiał jest już ukończony.Zostanie on oficialnie wydany za jakiś miesiąc tymczasem mozecie go posłuchać na myspace bo na ich stronie za cholere to sciaganie nie działa.
http://www.odiprofanumvulgus.com
http://www.myspace.com/odiprofanumvulgus
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości