• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

O tych kapelach co nikt nieslyszal.

No wlasnie. to chyba dobry temat. czy znacie jakas malo znana kapele o ktorej myslicie ze jest warta uwago wpiszcie ja tu.

Ja lubie sonic mayhem niewiem jaki to typ metalu ale mi sie bardzo podoba . napewno graliscie w quake II podobala wam sie muzyka? to wlasnie sonic mayhem ja stworzyl. jezeli ktos ma jakas stronke z nimi czy z ich utworami to podzucajcie, chetnie przegladne.
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
Odpowiedz

Uuu.. Duzo jest takich.. ale nic nie przychodzi mi teraz do glowy.. Hmm.. Napewno Farmer Boys nie zdobyli takiego rozglosu na jaki zasluguja.. Albo Gardenian..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Ja wpisze kapele które pochodzą odemnie z miasta,
Są to: Dive 3d i AmetriaSmile dwie spokrewnione ze sobą kapele, poniewaz w Dive 3d śpiewa żona wokalisty z Ametrii Smile
Mozliwe ze niektórzy juz słyszeli te kapele, bo całe szczęście udaje im się jakoś wybić Smile
A tak wogóle to zapraszam na koncert Dive 3d w warszawskiej progresii 17 września Wink
Odpowiedz

Onanus
Odpowiedz

Hrossharsgrani Wink
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

a macie moze jakies namiary na nich z neta?
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
Odpowiedz

wpisujesz w Emulu nazwe zespolu i sciagasz Big Grin
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

ja tam kozystam z imesha.a u ans cos ostatnio scigaja za kazee itd.
Odpowiedz

Sonheillon www.sonheillon.fr.pl Poza tym, Bright Ophidia.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Łaaa...a u mnie ( w moim mieście) ) jest świetna kapela...a mianowicie Miecz Wikinga!! Boze jak oni grają... ostatno, grali u nas na plazy (koncert na zakończenie wakacjiD ) niestety mnie nie bylo, ale koncercik slyszalem u siebie na podworku, chociaz mieszkam od plazy ok 10/15 km. ......podziwiam Ich....
W srebrnej poświacie szła...dziewczęcy duch Bogini Ziemi...
Odpowiedz

Undertaker, Flagellation, Say No More, DNG
Odpowiedz

The Morful Side
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Machinae Supremacy
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

to juz troche bardziej znany ale niech bedzie - Orphaned Land
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Jest taka kapela , a właściwie była , jest to zespół z Japoni u nich jest legendą muzyki , a poza Japonią jest praktcyznie nieznana , a to dlatego ze nie koncertwali ani nie wydawali płytek poza japonie , Ta kapela to poprostu X Smile, jak dla mnie są poprostu genialni , jesli ktos ma ochoteposłuchac tutaj mozecie znaleśc ich najbardziej znane kawałki http://www.czwin.com.cn/sjyg/index.asp
W ich skłądzie grał jak dla mnie najlepszy gitarzysta jaki kiedykolwiek żył Smile , ich perkusiste takze uznaje za jednego z lepszychSmile
pozdro Big Grin
Odpowiedz