02-02-2006, 06:29 PM
Cytat:Co do Radiohead - w przeciwieństwie do Was, bardzo lubię (zwłaszcza "Hail To The Thief")
I Ty twierdzisz ze sie nie znasz na muzycee????

"We Suck Young Blood"
"...We Suck young blood..."
Cytat:Co do Radiohead - w przeciwieństwie do Was, bardzo lubię (zwłaszcza "Hail To The Thief")
TooLfan napisał(a):Miriam oczywiście żartowała, przecież zna się na muzyce bardzo dobrze, tak więc nie bierz tych słów na poważnie ; ).Cytat:Co do Radiohead - w przeciwieństwie do Was, bardzo lubię (zwłaszcza "Hail To The Thief")
I Ty twierdzisz ze sie nie znasz na muzycee????![]()
"We Suck Young Blood"
Cytat:mnie minimalizm White Stripes drazni, a ich piosenki wydaja sie, jakby nie chcialo im sie zbierac pozostalych instrumentow. Ale ja sie na tym nie znam ;POczywiście to kwestia gustu, do mnie w tym przypadkum ten minimalizm jak najbardziej trafia, a poza tym nowa płyta to przecież nie jedynie gitara i perkusja, a trochę szersze instrumentarium.
Kamael napisał(a):TooLfan napisał(a):Miriam oczywiście żartowała, przecież zna się na muzyce bardzo dobrze, tak więc nie bierz tych słów na poważnie ; ).Cytat:Co do Radiohead - w przeciwieństwie do Was, bardzo lubię (zwłaszcza "Hail To The Thief")
I Ty twierdzisz ze sie nie znasz na muzycee????![]()
"We Suck Young Blood"
Kamael napisał(a):[Cytat:mnie minimalizm White Stripes drazni, a ich piosenki wydaja sie, jakby nie chcialo im sie zbierac pozostalych instrumentow. Ale ja sie na tym nie znam ;POczywiście to kwestia gustu, do mnie w tym przypadkum ten minimalizm jak najbardziej trafia, a poza tym nowa płyta to przecież nie jedynie gitara i perkusja, a trochę szersze instrumentarium.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
TooLfan napisał(a):ehhh....doskonale to rozegrałemTeraz przynajmniej znasz opinie Kamaela na temat swojego muzycznego wtajemniczenia
Cytat:BTW: świetna strona ;DDziękuję za miłe słowo
Przemek87 napisał(a):Dzisiejszy rok to Queens Of The Stone Age !!! Dlatego tym bardziej chce wiedzieć co moderowi przeszkadzało że założyłem temat o Queensach i czemu został skasowany ??Long live democracy !!!!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo