11-13-2005, 10:55 PM
Acrid napisał(a):a zna ktos Tygers Of Pan Tang? ^^
Tak, dobry zespol (szegolnie "Spellbound" mi sie podoba). Generalnie zespoly NWOBHM sa dla mnie zbyt archaiczne i jakos srednio mi "wchodza".
Acrid napisał(a):a zna ktos Tygers Of Pan Tang? ^^
Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
Ambivalent napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
niewiele jest plyt metalowych, ktore nie sa wsia
buubi napisał(a):Warto też wspomnieć o urządzeniach odtwarzających owe płyty, a są one, w zdecydowanej większości, wsią.Ambivalent napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
Idąc za ciosem: niewiele jest płyt, które nie są wsią ?
buubi napisał(a):Ambivalent napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
warsadal napisał(a):A co z tymi co tego sluchają?buubi napisał(a):Warto też wspomnieć o urządzeniach odtwarzających owe płyty, a są one, w zdecydowanej większości, wsią.Ambivalent napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
buubi napisał(a):Ambivalent napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
Cytat:Nie,po prostu za duzo jest tych co są<;
Necro Desecrator napisał(a):Niewiele jest plyt NWOBHM ,które nie sa wsią...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo