• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NSBM

dla mnie komunizm, socjalizm, lewactwo, nazizm i faszyzm, to jedno i to samo - zaorać! Tylko powrót do bezpaństwowości, opartej na sile plemion słowiańskich, i zasadach czysto wolnego rynku może zapewnić przetrwanie Europie!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Zapewniam cię, że bardziej niż te wszystkie tzw. "tolerancyjne " oszołomy migające się od służby wojskowej.

Poza tym gówno wiesz, jesli łączysz nazizm z narodowym socjalizmem, więc przestań błaznować i idź słuchać punk rocka na rockotekach.

Pierdol sie pedale. Idz do pani od historii to ci wytłumaczy. Obrażasz mnie swoim ryjem więc nie bede więcej do ciebie gadał.
Odpowiedz

Cytat:dla mnie komunizm, socjalizm, lewactwo, nazizm i faszyzm, to jedno i to samo - zaorać!

Glos rozsadku przemowil- wszystko szkodliqe, lewackie ideologie.

Cytat:i zasadach czysto wolnego rynku

Nie inaczej!

Wiecej takich postow, a mniej pieprzenia.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat:dla mnie komunizm, socjalizm, lewactwo, nazizm i faszyzm, to jedno i to samo - zaorać!

Glos rozsadku przemowil- wszystko szkodliqe, lewackie ideologie.
Tak ,lewackie ,zwłaszcza nazizm i faszyzm.
Odpowiedz

A moze nie? A moze gospodarka planowana i ruch robotniczy to nurt prawicowy? Wink
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):A moze nie? A moze gospodarka planowana i ruch robotniczy to nurt prawicowy? Wink
Jak to jest lewica to czym w takim razie jest prawica ?
Pozostaje chyba tylko o. Rydzyk...
Odpowiedz

Prawica to wolny rynek, niskie koszty pracy, wysoka wydajnosc, tradycyjne wartosci (Bóg [nie zawsze]) Honor Ojczyzna i.t.d.
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Prawica to wolny rynek, niskie koszty pracy, wysoka wydajnosc, tradycyjne wartosci (Bóg [nie zawsze]) Honor Ojczyzna i.t.d.

i przede wszystkim
BRAK INTERWENCJI PAŃSTWA zarówno w sferze gospodarczej jak i obyczajowej - czyli żadnych specjalnych przywilejów czy programów dla gejów, czarnuchów, nierobów i tym podobnych cwaniaków.

Jestem za powrotem do monarchii realnej.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Cytat:BRAK INTERWENCJI PAŃSTWA zarówno w sferze gospodarczej jak i obyczajowej - czyli żadnych specjalnych przywilejów czy programów dla gejów, czarnuchów, nierobów i tym podobnych cwaniaków.

Wlasnie. CZyli juz wiesz, czym jest prawica.
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Prawica to wolny rynek, niskie koszty pracy, wysoka wydajnosc, tradycyjne wartosci (Bóg [nie zawsze]) Honor Ojczyzna i.t.d.
Gdyby to było takie piękne nie tylko w teorii...
Odpowiedz

No bo w Polsce rzadzi albo chodzaca do kosciola lewica (LPR, Akcja Wyborcza...) albo jakies niewiadomoco, pokroju PiS, ktore do konca prawicowe nie jest, wzglednie niektorych strach przed reformami= utrata elektoratu sciska...
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):No bo w Polsce rzadzi albo chodzaca do kosciola lewica (LPR, Akcja Wyborcza...)
No ładnie.Jak Giertych to przeczyta ,to przyśle po ciebie Młodzież Wszechpolską Big Grin
Odpowiedz

Tak kurwa, wiedziałem że dzieci zaglądną do tej wikipedii, hahahaha !
Ale w swej dobroci bede tak miły i pozwolę sięgnąć wam do źródeł.

http://www.bhpoland.org/ - tam w dziale piblicystyka/artykuły macie tekst pt. "Czym jest Narodowy Socjalizm".

Zapoznajcie się z nim i przestańcie robić z siebie pośmiewisko.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):dla mnie komunizm, socjalizm, lewactwo, nazizm i faszyzm, to jedno i to samo - zaorać! Tylko powrót do bezpaństwowości, opartej na sile plemion słowiańskich, i zasadach czysto wolnego rynku może zapewnić przetrwanie Europie!

HAIL!!!!! DOKŁADNIE o to chodzi! JEdynie powrót pradawnych ideii i prawd(nie miałbym równiez nic przeciwko nawrotowi pogańskich religii-to nasze pierwotne dziedzictwo,chrześcijaństwo do piachu!)może być ratunkiem przed żrącą nas kulturą zachodu ,oraz odradzającym się totalitaryzmem na wschodzie.
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Tak czosnek, wiedziałem że dzieci zaglądną do tej wikipedii, hahahaha !
Ale w swej dobroci bede tak miły i pozwolę sięgnąć wam do źródeł.

http://www.bhpoland.org/ - tam w dziale piblicystyka/artykuły macie tekst pt. "Czym jest Narodowy Socjalizm".

Zapoznajcie się z nim i przestańcie robić z siebie pośmiewisko.

Szczerze powiem Ci, że mnie pierdoli co tam piszę. Może mi powiesz, że Ci z wikipedii nie mają racji? Są to lewackie ścierwa, które zamazują obraz rzeczywistości Laughing Każdy historyk Ci powie, że nazizm i NS to samo. Więc człowieku zamknij się i idź poczytaj lepiej jakąś fachową literaturę.
Odpowiedz