02-14-2005, 05:24 PM
KelThuz napisał(a):88 symbolizuje 88 Spostrzeżeń Davida Lane'a na temat kultury i cywilizacji!chyba jednak nie
KelThuz napisał(a):88 symbolizuje 88 Spostrzeżeń Davida Lane'a na temat kultury i cywilizacji!chyba jednak nie
Hellfuck napisał(a):KelThuz napisał(a):88 symbolizuje 88 Spostrzeżeń Davida Lane'a na temat kultury i cywilizacji!chyba jednak nie
Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
znasz, nieziemskie gówno...
KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ExtremeAgression napisał(a):KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ke ?
KelThuz napisał(a):popieram, po drodze możesz wpaść do sosnowcaExtremeAgression napisał(a):KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ke ?
jak nie wiesz, o co chodzi, to czego piszesz wczesniej ze znasz i jeszcze nazywasz to nieziemskim gownem? nie znasz. jestes ignorantem mocnym w gembie. odwiedz wroclaw, nie zapomnij wczesniej kupic trumny.
KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ke ?
jak nie wiesz, o co chodzi, to czego piszesz wczesniej ze znasz i jeszcze nazywasz to nieziemskim gownem? nie znasz. jestes ignorantem mocnym w gembie. odwiedz wroclaw, nie zapomnij wczesniej kupic trumny.
Mario1349 napisał(a):KelThuz napisał(a):popieram, po drodze możesz wpaść do sosnowcaExtremeAgression napisał(a):KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ke ?
ExtremeAgression napisał(a):odwiedz frankfurt, nie zapomnij wczesniej kupic trumny
ExtremeAgression napisał(a):widzisz ja przynajmniej mam zdięcie a ty pewnie wstydzisz się swój zakazany ryj pokazać. Bardzo jakiś tępy człowieku jesteś, aż dziw bierze :/Mario1349 napisał(a):KelThuz napisał(a):popieram, po drodze możesz wpaść do sosnowcaExtremeAgression napisał(a):KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ke ?
nie po drodze mi ta wieś leży - to zdjecie w awatarze to sąsiad rolnik ?
metalowcy-narodowcy LOL
KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):odwiedz frankfurt, nie zapomnij wczesniej kupic trumny
co, kolegami turasami straszysz? pozalowania godne, ho ho ho
Mario1349 napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):widzisz ja przynajmniej mam zdięcie a ty pewnie wstydzisz się swój zakazany ryj pokazać. Bardzo jakiś tępy człowieku jesteś, aż dziw bierze :/Mario1349 napisał(a):KelThuz napisał(a):popieram, po drodze możesz wpaść do sosnowcaExtremeAgression napisał(a):KelThuz napisał(a):ExtremeAgression napisał(a):Mario1349 napisał(a):tysz znama Legion, Szwadron 97, Honor itp znacie?
Goń bolszewika, goń!
ke ?
nie po drodze mi ta wieś leży - to zdjecie w awatarze to sąsiad rolnik ?
metalowcy-narodowcy LOL