• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowy wortal?

Pomyślałam, by stworzyć nowy wortal poświęcony promowaniu nowych zespołów. Nie chodzi tu o jakąs wielką stronę, tylko zwykły malutki portalik z zespołami garażowymi. Może ktos z Was ma zespół? Macie Wasze mp3? Chętnie się z Wami skontaktuję... Piszcie Wink
Odpowiedz

Ja mam dwie piosenki w formacie mp3, ale nie mam ich umieszczonych na żadnym serwerze, więc jak co, to musiałbym Ci je przesłać. Jest problem, bowiem zajmują 10-15 MB każda.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

Super. Jakieś fotki zespołu macie? Skontaktuję się z Tobą na pw. Co do wielkości, to miejsca mam trochę, ale najpierw trzeba to rozkręcić - potem się będziemy martwić Wink Najwyżej poszukam sponsora Tongue
Odpowiedz

Pisz najlepiej na: wierzba666@poczta.fm
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

Ok, jednak wolę skontaktować się na gg.

Ktoś jeszcze jest chętny? Big Grin

Podkreślam raz jeszcze, że nie będzie to wielka strona i super promocja, po prostu mały wortalik Wink (ale jednak zawsze coś Tongue ).
Odpowiedz

Jak juz portalik ujrzy swiatlo dzienne to daj linka
Odpowiedz

Jestem w kontakcie z autorka, teraz jest na Mazurach, a z portaliku chyba nici- zbyt malo chetnych osob, ktore chcialyby zaprezentowac material.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Fajny zespół z mojego miastaSmilePower of Suggestion powstał na przełomie września i października 2003 ...zresztą sami zobaczcie
http://www.pos-ino.prv.pl/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości