• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowy portal

aXe Rose napisał(a):Heh no jeszcze linka nie ma Embarrassed bo na razie dopiero ją klecę we Flashu Wink

Aha, to daj znać jak będzie:]
My God is beautiful.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Heh no jeszcze linka nie ma Embarrassed bo na razie dopiero ją klecę we Flashu Wink

we fleshu :>
daj linka jak skonczysz Big Grin

a tak po za tym ja wole swisha (łatwiejszy jest)
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

hehe no widze ze ludzie chetni sa 8) tak logo trzeba zrobic. to jest raz! ta pani od robienia stron-zapraszam na mail admin_korkociag@o2.pl powiem co konkretnie potrzebujemy ;D troszke php sie przyda;D.narazie serwer padl Question mam nadzijee ze szybko to naprawia Angry potrzebuje:
-kogos od robienia stron
-ludzi do pisania artukulow, recenzji relacji itp.
noi to chyba wszystko narazie Laughing oczywiscie wymienie chetnych jako wspoludzial Smile tych co chca konkretow odsylam na email
Ave GA i Ramms+ein
Odpowiedz

Ogólny zarys okej, do zmiany off cos wszystko jeśli chodzi o wygląd Big Grin na php się nie znam ale można by po trochu zedytować forum np. jak na mojej stronie http://www.shoxrock.tk lub zrobić w html, dla mnie najlepszy język, tak więc mogę zrobić grafe, strone, logo co tam sobie chcesz Smile pisz do mnie na gagu : 1061951, tylko uprzedzam, że narazie nie mam na to czasu bo czekam na nowy dysk ;] ale za tydzień półtora będe w pełnej gotowości Angry
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Ja na php też za bardzo się nie znam:/
HTML bardzo dobrze, dodatkowo jakieś różne skrypty się podokleja;]

SHOX!- świetna grafa:]
My God is beautiful.
Odpowiedz

no moze byc oczywiscie html -sam zajebiscie go lubie 8) tzn stronki nie za bardzo chcialbym zmieniac- mozna dodac jakies graficzne pierdoly ale tez nie za duzo-wiece o co chodzi Surprised no piszcie co proponujecie ;D najlepiej na gg 6040057 aha shox- widze ze zajebiste grafiki robisz Laughing takze jakbys jakas zrobil jakas konkretna (nawet dobrze by bylo takie malutkie gify zeby zapodac gdzies z boku) na portal to bym nie pogardzil Tongue
Ave GA i Ramms+ein
Odpowiedz

Mogę Ci zrobić banner we flashu Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

axe spoko Big Grin jak juz baner bedzie gotowy to wal na admin_korkociag@o2.pl
z gory dziekuje Angry

TO UWAGA LUDZIE !!!!!!!! SZUKAMY LUDZI CHETNYCH DO PISANIA NA NOWY PORTAL (W/W) WSZYSTKICH CHETNYCH ZAPRASZAM DO PISANIA NA EMAIL !!! OCZYWISCIE GWARANTUJEMY SLAWE W ZAMIAN

*Arion: edytuj posty.
Ave GA i Ramms+ein
Odpowiedz

No ja tez jestem chetny do wspolpracy Angry
Odpowiedz