• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ

kurde, czemu wcześniej na to nie wpadłamn....

Ktoś na forum MW napisał:

"Nie znam sie zbyt dobrze na tych lewackich subkulturach.Nie wiem w sumie, czy dlugie wlosy nosi punk, czy hipis, czy jneszcze cos innego. Mnie oni wszyscy sie kojarza z brudem, niechlujstwem i nierobstwem. Kompletnie nie zalezy im na dobru Polski. "
Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):kurde, czemu wcześniej na to nie wpadłamn....

Ktoś na forum MW napisał:

"Nie znam sie zbyt dobrze na tych lewackich subkulturach.Nie wiem w sumie, czy dlugie wlosy nosi punk, czy hipis, czy jneszcze cos innego. Mnie oni wszyscy sie kojarza z brudem, niechlujstwem i nierobstwem. Kompletnie nie zalezy im na dobru Polski. "
zajebiste Big Grin szczegolnie to ostatnie zdanie Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ktoś na forum MW napisał(a):Stalowowolskie koło Młodzieży Wszechpolskiej jest coraz bardziej rozpowszechnione zarówno w kręgach medialnych naszej miejscowości jak również w życiu codziennym i społecznym.

Aby jednak każdy wiedział, ze działamy czynnie, a Wielka Polska jest naszym celem postanowiliśmy przeprowadzić akcje reklamową w naszym powiecie.

Chcemy aby o nas wiedziano, słyszano i aby nikt w niedalekiej przyszłości nie powiedział :"Nie wiem, co to jest Młodzież Wszechpolska". Dlatego zastosowaliśmy skuteczny sposób reklamy, którym są "Vlepki". Zamówiliśmy ich na razie kilka tysięcy. Promują one nasze stalowowolskie koło, jak i cała organizację.
Akcja ta ma na celu ułatwienie dostępu do nas i poznanie od innej strony niż kreują nas niektóre media. Wówczas młodzież naszego miasta będzie zachęcona do działania dla Polski, w Polsce, z Polską... Każdy człowiek widząc vlepkę w miejscach publicznych, częstego użytku, będzie wiedział, że to organizacja prężna, zjednoczona, narodowa i działająca dla dobra narodu.

Akcję promowania MW w Stalowej Woli oraz w całym Okręgu Podkarpackim rozpoczynamy już w lutym. Proponujemy, by nie tylko nasz region został w ten sposób rozreklamowany. Zapraszamy do współpracy wszystkie chętne okręgi i koła w Polsce. Bądźmy wszędzie.

Vlepki mają rozmiar 5x5 cm
Na razie dostępne sa 4 wzory (jeden koło Stalowa Wola)

Laughing Laughing Laughing Laughing

Jak chcecie mogę kilka innych fajowych podrzucić =]
Wink
Odpowiedz

Muszę posunąć ten pomysł z vlepkami babciom z parafialnego koła różańcowego Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Ja bym im wlepił mandat za zaśmiecanie ulicy Laughing
Bek...
Odpowiedz

Na gothic zarejestrowałem sie juz w zeszłym roku. Nie ma po co jaj sobie robić robic z tego forum bo jest całkiem dobre.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

na gothic mam konto chyba od poprzedniego Marca.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Nienawidzę, nie znoszę, nie trawię gotyku.
Odpowiedz

nawet się nie resejstruje...to forum to jakaś zabawna pomyłka szpiega... Laughing
Odpowiedz

ludzie! co dzieje sie z gotami? zawsze uwazalem osoby(a przynajmniej wiekszosc) reprezentujace ten nurt za ludzi ktorzy maja lepiej poukladane...a Tu wchodze na to badziewne forum i wyjsc z podziwu nie moge co za debile i poje...by tam siedza! "Skapany w melancholijnym odorze fekaliow..."- temat jednego z postow Confusedhock: jest takich wiecej, szczegolnie w najsmieszniejszym dziale o "gotyckim" seksie gdzie pewnie polowa forumowiczow ma 15 lat i sa kompletnie niewyzytymi, bezmozgimi debilami! jesli takie forum ma ksztaltowac poglady na temat gotyku to lepiej je czym predzej zbojkotowac, poki jeszcze nie jest dobrze znane! w sumie mozna niezle sie posmiac, ale lepiej je usunac bo ksztaltuje ono obraz gotow, o zgrozo, o jeszcze nizszym potencjale intelektualnym od dresiarstwa(w niektorych przypadkach oczywiscie)! Zaorac! Mad Mad Mad
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Te forum to ściema była. Ludzie se tam jaja robili... Ale przyzanm że w pewnej chwili myślałem, że to na poważnie... Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

sory, ale nie czytalem calego tematu wiec napisalem to po pierwszych wrazeniach...cos mi nie pasowalo w tych po...nych topicach, ale mysle sobie: no coz, moze tacy debile tez sie zdarzaja Wink i dalem sie nabrac Smile jak dla mnie perfect strona i jestem za utworzeniem podobnej tyle ze swiezej, tak dla niepoznaki Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Taka juz dawno powstała, gdzieś tam na SoR maja do niej link.
Wink
Odpowiedz

Ale tylko taka tru-elita jak My może ten link znaleźć Smile pierwszy lepszy goth z ulicy nie ma wstępu do Chatki Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Ja tam sie nawet zarejestrowałam, ae jakoś mi się już znudziło to... Nie byłam tam od bardzo dawna i jakoś mi sie nie chce zaglądac Tongue
Wink
Odpowiedz