• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ

Tak...?Ech... Juz mi sie mylą te wszystkie fora... Za dużo ich... nevermind...

Ale bede moderatorem lalala, zrobie tam porządek, khehhe
Wink
Odpowiedz

Tak, nareszcie będziemy mieć swojego człowieka na odpowiedzialnym stanowisku w bazie wroga Laughing
Sugeruję w pierwszej kolejności zablokować wszystkie topici o fekaliach, pierdach itd. bo już mam dość. i upominać dhampra za każdym razem jak będzie o tym pisał. Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

A ja tak sobie myślę, zeby nie blokoać tego o gównach, bo z tego jest duuużo funu, wytarczy trzymać tam dyscyplinę... no pomyślcie, nie bedzie fajnie jak za tydzień znajdziemu temat: "seks w szambie"? Wiedząc, ze opowiadają o tym 14-latkowie, jest jeszcze śmieszniej... No ale na pewno będe słuchać Waszych głosów, i wogóle fajnie, że jesteście.
Wink
Odpowiedz

Dyskusyja się rozwija Laughing
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

Ej, jak już jestem tą moderatorką ( Laughing Laughing Laughing ) to słucham waszych sugestii, co usunąć, a co zostawić...? Macie jakieś konkretne pomysły? Fajnie, żeby to wszystko było robione naszymi wspólnymi decyzjami Big Grin Smile Smile
Wink
Odpowiedz

Gratuluję, zasłużone zwycięstwo.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Dzięki mroczny bracie...
Wink
Odpowiedz

oł gasz, tylko nie mow jak ON, mroczna siostro Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

No, gratulacje, toż to wielki zaszczyt Big Grin Szpiegostwo kwitnie Big Grin Big Grin Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Ej, słuchajcie! Nie wiem co sie stało, ale jak próbuje wejśc tam na jakieś podforum to mi sie komp zawiesza i wogóle dziwne rzecy dzieją... Napiszcie tam gdzieś że mam problemy z netem i mnie nie ma CHWILOWO, ok?

Plissss...
Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Napiszcie tam gdzieś że mam problemy z netem i mnie nie ma CHWILOWO, ok?

Plissss...

Trzeba to było do kogoś na priv napisać, bo teraz, jak 30 osób naraz zacznie Cię usprawiedliwiać, to się to z lekka podejrzane zrobi (chyba nawet dla ludzi na poziomie intelektualnym użytkowników tamtego forum... Big Grin )
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pamietajcie smiech to zdrowie! Na tamtym forum mam nick jak tu, z tym ze tam mam bardziej trÓÓ avatar Wink Be trÓÓ!
(musimy przygotowac jakis super plan, majacy na celu totalny rozpirz na tym forum Wink )
Odpowiedz

Jesteście okrutni Confusedhock: Jeszcze się dzieci w sobie zamkną i co będzie?
Odpowiedz

mind.in.a.box napisał(a):Jesteście okrutni Confusedhock: Jeszcze się dzieci w sobie zamkną i co będzie?

Już ty się nie martw... my im nie pozwolimy Wink
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

mi sie nawet niechce tam rejestrować, nie ma sensu pieprzyc o niczym Wink
Odpowiedz