• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ

Witajcie Mroczna Braci. Przybyłam tu, aby szerzyć wśród Was Mroczną Wiarę. Pójdzcie za mną, albowiem tylko wtedy dostąpicie Wielkiego Zamroczenia Tongue
Ej... idę na to forum, ale jak zacznę się śmiać w moim stanie (wszyystko mnie boliiiiiii) to mnie nie odratują Laughing
Oj...jak się uda to też się zapiszę
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

TRZYMAJCIE MNIE! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
To NIE może być serio Big Grin. Ja naprawdę nie wierzę Big Grin.
No, chyba że faktycznie średnia wieku <12 to wtedy może i na serio sobie to biorą Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Eeeee....od kiedy to The Rasmus...Nightwish i Cradle Of Filth to Gotyk??? :? :? :?
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

no a jak nie gotyk jak gotyk? Rasmus? toż to tró goth Big Grin i napewno wali konia Confusedhock: (patrz "HUMOR")
Odpowiedz

gannon napisał(a):no a jak nie gotyk jak gotyk? Rasmus? toż to tró goth Big Grin i napewno wali konia Confusedhock: (patrz "HUMOR")
Krzyżem...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
gannon napisał(a):no a jak nie gotyk jak gotyk? Rasmus? toż to tró goth Big Grin i napewno wali konia Confusedhock: (patrz "HUMOR")
Krzyżem...

Uuuu....to niehigieniczne :? Laughing Laughing Laughing Angry
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

i bluźniercze :?
Odpowiedz

Ech, zarejestrowałem się tam, ale jakoś nie potrafię wczuć się w tą estetykę... Chyba jestem za mało mroczny Confusedhock: ;D
Odpowiedz

za mało walisz konia i tyle Laughing
Odpowiedz

albo za małym krzyżem...
Odpowiedz

Bracia nie śmiejcię sie z tego forum, gdyż prawda na nim pisana jeno jest. A zaiste tylko użytkonwicy tego forum dostana sądowy zakaz wychodzenia z domu po 22...
Powiadam wam ja Brat Slayerd.

Angry Angry Laughing Angry Angry
Turlajcie fawora, bracia to prowadzi do radości Szatana, a nie jakieś bzdurne pompowanie. Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

ech, mnie się juz tak nie chce tam pisac jak kieyś bo i czasu mniej [szkoła sie zaczęła...] ale czaem zaglądam... To o seksie w fekaliach jest najmocniejsze...
Wink
Odpowiedz

Dawno tam nie zaglądałam... chyba czas nadrobić zaległości Wink
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

'dhampr pompuje dla Księżyca i pewnie jak już swoje odpompuje, to mu Księżyc da sterydów coby był jeszcze większy i mógł pompować dalej.'

PAndemonium, to bylo zajebiste, az monitor poplulem i z krzesla spadlem...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):'dhampr pompuje dla Księżyca i pewnie jak już swoje odpompuje, to mu Księżyc da sterydów coby był jeszcze większy i mógł pompować dalej.'

PAndemonium, to bylo zajebiste, az monitor poplulem i z krzesla spadlem...
Ja tak samo Laughing Laughing
Odpowiedz