• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowa trve horda!

http://zarastarbugristva.republika.pl/

Poczujcie zło!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

muahahhaha. skladamy siez kumplem na to wydawnictwo Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

666/10,ugh & kill.
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):http://zarastarbugristva.republika.pl/

Poczujcie zło!

Wspaniałe. Big Grin Big Grin Big Grin
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Cytat:Witam na stronie nowej ekstremalnej hordy, jaką niewątpliwie jest Zarastarbugristva! Naszym celem jest szerzenie Mrocznej Potegi wsród jak największych mas ludzkich! Naszym ostatecznym celem jest przekazanie władzy w ręce Nienazwanego i spopielenie wszystkiego w niekończącym się Ogniu Zniszczenia! Heil to Victory! Grany przez nas gatunek muzyki to ekstremalnie brutal-unholy-black-viking-NS-death-grind-necro-hate-slavic-warrior-thrash-folk-hard-gore-celtic-sympho-heavy-dark-pagan-bloody-doom-metal-demonic-battle-satan-killer-666-zjedz kota-aryan-epic-melodic-neoclassical-vampiric-church burner-war-gothic-slasher-power-barbarian-posers slayer-mroczny metal. Nie cofniemy się przed niczym! Zaden gej w tym kraju nie może czuć się spokojnie, dopóki isteniejemy my! Hitler był w pyte! Głosuj na swojego lokalnego blackowca! Deathowcy wszystkich krajów łączcie się!

Opole stoi przed wami otworemBig Grin

Powodzenia
Odpowiedz

żałosne
no man can see me and live
Odpowiedz

Zamieszczam recenzję, która można znaleźć na forum www.hydepark.6r.pl w dziale muzyka.

"Otóż co tu dużo mówić.
Zamówiłem. Płyta przyszła w lekko nadpalonej kopercie. Kvlt okładka i oprawa graficzna - nic dodac, nic ująć - zdradzała już wysoki poziom tego projektu.
Po przesłuchaniu byłem mile zaskoczony wysokim poziomem muzycznym tego artysty. Zróżnicowane zabiegi muzyczne i nie tylko powodowały przebieganie pozytywnych emocji po kręgosłupie.
Jest progresja oraz psychodelia, pęd i dynamika zmieszane z dawką pagan metalowej potęgi, szalone wokale, gitarowe fajerwerki oraz perkusyjne łamańce. Płyta porywa i robi wspaniałe wrażenie.
Dawno nie było tak pożądnego kawałka muzyki na polskim rynku muzycznym.
Nic tylko zamawiać, a cena za taką dozę trve hard muzyki to praktycznie nic.
Tak więc nie zastanawiajcie sie i zamawiajcie - trzeba wspierać młodych, zdolnych, polskich artystów."

Recenzja by TwojaStara, swoją drogą bardzo kvlt ksywa.
Ugh!
Odpowiedz

Oczywiscie w koncu ten zespoł to prekursorzy gatunku Zjedz-kota wiec wysoki poziom gwarantowany.
Odpowiedz

Zespół, choć wzoruje się na najlepszych prekursorach ogólnie pojętego black/deat/gore et.c. to wprowadza sporo nowych innowacji, znacznie podnoszących poziom trve'osci.

Ugh!
Odpowiedz

To powinno być dziale humor Big Grin
Moja reakcja:
B.......R.....E......C.....H.......T...... Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz