• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nowa siła białej krwi

Rajthuz napisał(a):ty masz punkt widzenia? od kiedy wór na ekskrementy murzynskie ma punkt widzenia? nie pierdol, tylko łykaj
Od tego samego momentu w którym okazało się że wszyscy żule na twoim osiedlu twojej dupie nie żałowali. Lepiej wytłmacz zgromadzonym czemu u siebie masz ksywkę "luźny". A śpiewasz jak wyruchany między cyce pedał.

Rajthuz napisał(a):to sie w psychiatrii nazywa zawiść. na szczescie dzieki temu kvlt nie ginie!
Nie, to w życiu nazywa się uzasadnione poczucie wyższości nad niedonoszonym kmiotem któremu przy cesarskim cięciu przypadkowo usunięto pół mózgu. CHuj ci między szprychy.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

cholera, czasem dobrze jest być Solarnym Arystokratą - wówczas plebejskie ujadanie psów syjonu tylko umacnia Wolę Mocy.
GNIJ!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Już dobrze Analny Aryskotrato, nie będę cię już przezywał. Nie złość się, nie gniewaj już i wybacz, nie chciałem. Podążaj zatem za Wolą Moczu.
Odpowiedz

MY TRIBUTE TO KELTHUZ
Oto moja wizja tego dzielnego woja

[Obrazek: pedaurt2.jpg]

nie mogłem się powstrzymać
Odpowiedz

jestes zaiste utalentowanym skladaczem fotek.
teraz popisz się bardziej i zapodaj utwór muzyczny na moją cześć. Thy Disease taki mają, Cremaster taki ma - czemu i ty nie miałbyś go mieć?
Odpowiedz

Jesli zlewanie sie z ciebie i uwazanie za idiote nazywasz czczeniem to cos jest nie tak.
Cieszy cie to ze jestes tak zajebiscie kontrowersyjny i alternatywny? Jeszcze troche i bedziesz mogl zostac prezenterem mtv.
Odpowiedz

Kel, daruj sobie rasistowskie określenia, a poza ym zawiść to ja widzę w Twoich postach. Z Wojakiem to przynajmniej mogłem prowadzić merytoryczną dyskusję o naszych poglądach...
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):jestes zaiste utalentowanym skladaczem fotek.
teraz popisz się bardziej i zapodaj utwór muzyczny na moją cześć. Thy Disease taki mają, Cremaster taki ma - czemu i ty nie miałbyś go mieć?
Kurwa co ja ci mogę napisać? Nawet jechać to trzeba komus kto jest w stanie to zrozumieć. Czemu miałbym go nie mieć? proste: bo uważam że jesteś brakującym ogniwem?
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Kel, daruj sobie rasistowskie określenia, a poza ym zawiść to ja widzę w Twoich postach. Z Wojakiem to przynajmniej mogłem prowadzić merytoryczną dyskusję o naszych poglądach...

o czym ty w ogole pierdolisz za przeproszeniem?
wyslow sie, zlogizuj najprosciej co ci lezy na wątrobie, a nie bełkocz. O moich poglądach widocznie nie możesz prowadzić merytorycznej dyskusji, gdyż: a) nie znasz ich b) nie masz podstawowej wiedzy z zakresu nauk wymaganych do zrozumienia ich
NaRa!
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jesli zlewanie sie z ciebie i uwazanie za idiote nazywasz czczeniem to cos jest nie tak.

tylko idiota i knyp mógłby mnie nazwać lub uważać za idiotę. czyli ktoś taki jak ty na ten przykład. IstnyKurwaDebil Big Grin

Cytat:Cieszy cie to ze jestes tak zajebiscie kontrowersyjny i alternatywny? Jeszcze troche i bedziesz mogl zostac prezenterem mtv.

nie masz chłystku pojęcia nawet co jest kontrowersyjne i 'alternatywne' (jebac alternatywnych). a prezenterem MTV nawet i nieglupio byloby zostac, od razu cala publika zginelaby w Ogniu Zniszczenia gdy tylko pojawilbym sie na wizji z moim Młotem Przodków!
Odpowiedz

Tomash napisał(a):http://www.myspace.com/abnormalsickness Surprised
nice,Twoje?
Odpowiedz

yes, yes, yes :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ssam demo, jeśli całość będzie niezła, to jak będzie czas ruszyć radio to zapodam coś z tego, wyrażasz zgodę?Tongue
Odpowiedz

no pewnie że wyrażam:]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):yes, yes, yes :]

ej, ale ja tam basu nie słyszę Big Grin co to za namiastka? Laughing
Odpowiedz