• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nowa siła białej krwi

Nie ma basu! Jakiś szczątkowy bas nagrywa gitarzysta Sad Od pół roku szukamy basisty, i albo się zgłaszają 30letni kolesie którzy by chcieli grać tysiące koncertów i wydawać płyty, albo 15letni gówniarze których szczytem ambicji jest zagranie coveru Slipknota,a "sprzęt" mają taki że ... gitarzystów i bębniarzy jest pełno, basiści są na wymarciu Sad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Te Twoje nawidzone wywody o Ogniach Zniszczenia i Młotach Przodków to właśnie bełkot za przeproszeniem. Smile
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

nie to jest bełkot popaprańca i to bez przepraszania

KelThuz napisał(a):nie masz podstawowej wiedzy z zakresu nauk wymaganych do zrozumienia ich
NaRa!
KelThuz napisał(a):a prezenterem MTV nawet i nieglupio byloby zostac, od razu cala publika zginelaby w Ogniu Zniszczenia gdy tylko pojawilbym sie na wizji z moim Młotem Przodków!

Mowa oczywiście o psychiatrii. Na pierwszy rzut oka widać że osobnik ów jest mitomanem, maniakiem a przede wszystkim skrajnym kretynem.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Te Twoje nawidzone wywody o Ogniach Zniszczenia i Młotach Przodków to właśnie bełkot za przeproszeniem. Smile

lol, to jest język Mitu idioto, którego nie rozumie byle profan. Dlatego dla takich jak ty, muszę zniżać się do języka materialnego i gadać o prakseologicznych aspektach ludzkiego działania, czego i tak nie jesteś w stanie zrozumieć.
Tak więc albo się merytorycznie odniesiesz do swoich zarzutów wobec mnie, albo spierdalaj gnić w rynsztoku lewackich pomyj.

Książę 2 napisał(a):Mowa oczywiście o psychiatrii. Na pierwszy rzut oka widać że osobnik ów jest mitomanem, maniakiem a przede wszystkim skrajnym kretynem.

nie, nie widać tego na pierwszy rzut oka, gdyż nie ma to pokrycia w faktach. psychologu domorosły za dychę Laughing
Za to o tobie krążą całkiem niegodne pozazdroszczenia opinie Big Grin
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Thy Disease taki mają, Cremaster taki ma

Jakie to utwory?
PAGAN TRIUMPH
Odpowiedz

Nie umiesz spiewac.
Odpowiedz

Kel może i to jest język Mitu, ale żyjemy w rzeczysistości, a nie w jakimkolwiek micie.. Smile Poza tym na jakiej podstawie wnioskujesz, że jestem lewakiem? I nie obrazaj mnie z łaski swojej ani innych użytkowników.
"Gdy mordy swe utuczą
kolejni pchają się
w koryta ryje włożą
i zaczną doić cię"
Odpowiedz

Nikodem15 napisał(a):Poza tym na jakiej podstawie wnioskujesz, że jestem lewakiem?

Na zadnej, dla niego kazdy kto nie jest rownie pojebanym idiota jak on sam to lewak, po co sie pytac w ogole?
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):psychologu domorosły za dychę
Lepiej byc domorosłym psychologiem za dyche niż pod mostem chowanym bałaganem za piwo
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz