• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Northaunt

piekny, zimny, melancholijny i nieco izolacyjny (moim zdaniem) ambient...
kto zna/lubi/nie zna/uwagi/refleksje?
Odpowiedz

zdaje mi sie ze nikt i tak nie zna za bardzo ekstremalna muzyke jak na to forum dajesz Big Grin a ja sobie tego poszukam
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):zdaje mi sie ze nikt i tak nie zna za bardzo ekstremalna muzyke jak na to forum dajesz Big Grin

Tego bym nie powiedziała... co nie zmienia faktu, że jest wiele świetnych zespołów, których nikt tutaj nie zna...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
Hethell napisał(a):zdaje mi sie ze nikt i tak nie zna za bardzo ekstremalna muzyke jak na to forum dajesz Big Grin

Tego bym nie powiedziała... co nie zmienia faktu, że jest wiele świetnych zespołów, których nikt tutaj nie zna...

oczywiscie. ale skoro Ty znasz to mozesz podzielic sie swoimi odkryciami... ja chetnie poznam nowe rzeczy. miedzy innymi po to uzywam forum Smile
Odpowiedz

Ja ostatnio słucham maniakalnie VNV Nation, a konkretnie najnowszej płytki " Matter + Form".
Zespół bynajmniej nie mało znany, powiedziałabym, że wręcz klasyka, jednak większość użytkowników tego forum nazwałaby jego muzykę techno...

BTW: Płytka po prostu genialna, gorąco polecam!
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

a akurat najnowszej VNV niemam. fajne jest? Takie jak poprzednie czy inne?

np Covenant - One World One Sky
Odpowiedz

Trochę inne iż poprzednie. Moim zdaniem - najlepsze, chociaż i tak podoba mi sie cała twórczość VNV Nation.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

vnv nation jest mysle znany az za dobrze. wielokrotnie zajmowal 1sze miejsca na deutsche alternative charts (nawet teraz matter+form jest na 1) tak ze nie ma co mowic o odkryciach...
daj cos czego trzeba szukac i sie czlowiek cieszy jak trafi... takie perelki Smile
Odpowiedz

e tam znowu ekstremalne Angry
a jakieś skojarzenia z tym zespołem (z tematu) ? Smile
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości