- Liczba postów:
- 94
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Patyk napisał(a):No coz, mamy skandal bo zyjemy w tak pojebanym kraju karmionym radiem maryja,rydzykiem i mocherowymi beretami.Poniekad Polska to demokratyczny kraj ale na pewno nie ma tu wolnosci religijnej.Jedyna sluszna wiara to chrescijanstwo.Najchetniej ci fanatycy spaliliby tego malarza na stosie za to ze tylko przedstawil swoja opinie nt ojca dyrektora.Chyba jedyny kraj gdzie jest 100% demokracji wlacznie z religia to USA i chwala im za to.
wiesz, oni se mogą nas tym karmić, ale nikt nie musi tego przyjmować.
Bo jakby nie patrzeć, to większość ludzi ma te radia, berety i rydzyki głęboko w d....
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
A piłeczka, którą CN pokonał ściankę w TEnnisa?
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ja już nie kumam, czemu tak nagle wszyscy o tym chucku... na swoim gg mam całą jego biografię w opisach znajomych...

hock:
już nawet jackson takiej furory nie zrobił.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
- Liczba postów:
- 370
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Bo Chuck Norris wydal niedawno swoja biografie, a wtedy jakis koles w usa stworzyl strone na ktorej ludzie mogli zapisywac losowe "fakty" z jego zycia. Strona zrobila wieksza furore niz sama biografia.
...rzekl Szyszak.
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Monia napisał(a):ja już nie kumam, czemu tak nagle wszyscy o tym chucku... na swoim gg mam całą jego biografię w opisach znajomych...
hock:
Dwie przeciwstawne opcje do wyboru - albo nie dostrzegasz geniuszu Chucka, albo czas zmienić znajomych.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Elvis napisał(a):Monia napisał(a):ja już nie kumam, czemu tak nagle wszyscy o tym chucku... na swoim gg mam całą jego biografię w opisach znajomych...
hock:
Dwie przeciwstawne opcje do wyboru - albo nie dostrzegasz geniuszu Chucka, albo czas zmienić znajomych. 
Ja nie dostrzegam geniuszu Chucka (moi rodzice poparliby drugą opcję)
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Ja też popieram

- po kiego dawać fakty z życia Chucka w opisie na gg? I tak każdy to zna.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0