• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Niszczace aukcje na allegro

Może to na skutek doznania artystycznego.. ekstaza ala św. teresa czy coś? Czy która tam ją przeżywała..
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Bardzo możliwe,bo we wnętrzu moim zacnym aż ogień jakiś pożądania bezwstydnego wręcz zapłonął na widok ten świętości pełen.. Wink
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Bez jaj, tadziu aż tak Cie kręci? :>
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Jak jasna cholera,całe życie czekam aż zrzuci dla mnie sutanne i weźmie na wszelkie możliwe sposoby na ołtażu,najlepiej w gorącą,letnią noc z niedzieli na sobote,żeby był smaczek świętości w tym Wink
Odpowiedz

Widzę, że nie na żarty... dobra.. resztę fantazji możesz mi dosłać na pm, bo znów co niektórzy będą swoje z monitora ścierać po wejściu na forum...:> Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Nie ma sprawy,resztę fantazji,ze wszystkimi detalami wyśle Ci na pm.... Wink
Odpowiedz

Aż się boję... :>

A tak na marginesie chyba odkryliśmy tajemnicę zawrotnych sum jakie osiąga ten obrazek w licytacjach.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Jedno spojrzenie na obrazek i orgazm murowany..Fakt,nie ma się co dziwić,że tyle kosztuje..Hmmm może sama się do kupna tego cuda przymierze.. Wink
Odpowiedz

Morte napisał(a):nie po prostu panu możliwśc zarobienia na tym dowcipie uderzyła do głowy. Zamknął akcje i otworzył nową z ceną wywoławczą 9k zł.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83007470

9000 Confusedhock: kurwa kto malowal? michal aniol?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

ołtarzu.

Nie, żebym coś, kochaniutka... Angry
Odpowiedz

Scully napisał(a):ołtarzu.

Nie, żebym coś, kochaniutka... Angry

Aż się boje..tak wnikliwie studiujesz każdego mojego posta?Hoho,to teraz niezłą odpowiedzialność mam na karku Angry
Odpowiedz

Nie studiuję niczyich postów, po prostu doszłam do wniosku, ze skoro inni ludzie mogą poprawiać, to czemu ja, zwyciężczyni i dwukrotna laureatka olimpiady ortograficznej miałabym tego nie robić? Wink
Odpowiedz

To znaczy mam rozumieć,że teraz wespół z agentem Mulderem będziesz tropiła każdy mój ewentualny błąd ortograficzny?Czy może tyczy się to każdego użytkowinka forum i jako
Cytat:zwyciężczyni i dwukrotna laureatka olimpiady ortograficznej
obierzesz patronat nad jakością zarówno ortograficzną,interpunkcyjną jak i merytoryczną, pisanych tu postów?
Odpowiedz

Niii. Absolutnie. Jak będę miała zły humor albo od niechcenia komuś coś wytknę. Jasne? Wink
Odpowiedz

Czyli będziesz leczyła na forum swoje kompleksy i tu odreagowywała złe dni? Aaa to trzeba tak było od razu.Pewno pewno,już wszystko jasne Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości