• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nie mooj słiiitashny blog :)

http://lady-jewel.mylog.pl/index.php

Mam nadzieję,że nie replikuję tematu.
Apogeum debilizmu,różu i "słiitashnoshchi".UWAGA!NIESZCZY I TO DOSŁOWNIE (NEURONY).

ps.warto poczytać wpisy w księdze gości ("czy rodzice karmili Cię z procy?") Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

nie da sie czytac ani na to patrzec .won!
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Strona podejrzana wirusem!
!!!WARNING!!!
Odpowiedz

no własnie zaraziła mnie pipa wirusem fuck!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Ten "tuman" kest tu dłużej niż Ty. A to że firewall wyświetla że coś może być wirusem nie znaczy jeszcze że nim jest, ktoś mi podesłał kiedyś tego linka, wlazłem i jakoś żadnego wirusa mój komp nie złapał.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

To moze masz slabe programy AV, albo wogole ich nie masz.
Odpowiedz

Jerry napisał(a):To moze masz slabe programy AV, albo wogole ich nie masz.
eee... LoL?
Odpowiedz

U mnie antyvir nie pozwala wejść wirusowi, chociaz przegenialny program Download Accelerator go sam zaczal sciagac-lool.O poziomie forum nie bede sie wypowiadal bo w chyba nie znam az takich przeklenstw.
Odpowiedz

Może mam słaby program antywirusowy,ale jakoś nie zauważam,żeby coś było nie tak.Jeśli strona jest zarażona wirusem-dobrze,że o tym piszecie.Chyba nie daję specjalnie linków do zawirusowanych stron nie?
Jeśli chodzi o zawartość strony,to ostrzegałem,że zawiera treści grożące skretynieniem.Chociaż może różne "wypizdowate" elementy umieściły by coś tragikomicznego np.w dziale black-death Laughing Co do poziomu forum-zamieściłem to w dziale humor nie dlatego,że stało się dla mnie jakimś sacrum,ale że uważam to za idealną formę debilizmu.

Ps.Jeśli ta strona zawirusowała komuś komputer myślę,że najlepiej usunąć ten temat.Jak nie macie antywirusa spróbujcie MKSem online albo innym podobnym-powinno pomóc.I przepraszam,za niecelowe narobienie kłopotów :?
I will make it go away
Can`t be here no more
I will soon be gone
Odpowiedz

Sorry Calmwater za tego "tumana" cofam go...
Odpowiedz

a teraz buzi na zgode Rolleyes
Odpowiedz

Pelno takich blogow. Nie wiem co w nim takiego smiesznego.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Spoko,ale bez buzi Big Grin Wink

Wiem,że takich blogów pełno,ale są głupie i głupsze.Ten (jak dla mnie) jest jednym z najdebilniejszych,dlatego zdecydowałem się na zrobienie o nim tematu.A co w nim śmiesznego?Hmmm...Humor trochę jak w "Dniu Świra"-ludzie się śmieją pomimo,że to dramat...
I will make it go away
Can`t be here no more
I will soon be gone
Odpowiedz

Cytat:Spoko,ale bez buzi

No co ty Calmwater dzisiaj walentynki hehehe
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości