- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Może faktycznie i dobrze.. mam słabe nerwy i mógłbym zrobić coś z tą gazetką w empiku, bo tam zazwyczaj je przeglądam.... Wracając do TR, widziałem jeszcze wkładki min. o JP, Motorhead, i kilka innych... Też mnie nieźle zdążyło chwycić po przeczytaniu mini-recenzji płyt w nich zamieszczonych.. Kolesie piszący do tego czasopisma to gaje...
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Po chuj czytujecie takie "fachowe" czasopisma
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
chopaki sie dokształcają
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Ja tez swego czasu podobnie czyniłem,tzn przeglądałem MH w Empiku ,ale po przeczytaniu kilku zaiste "fachowo"napisanych recenzji,które wywoływały u mnie na przemian salwy smiechu i ataki kurwicy,postanowiłem sobie odpuscić.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Nudzi mi sie. Mojej hierarchii jeszcze tu nie bylo(a to za sprawa ociaganiu sie w glebszym przesluchuwaniu 2 albumow: DNB i Sanctuary ITMB)wiec teraz jest dogodny moment.
TGE - 9.9
EOR - 9.6
N - 9.0
TPOE - 8.7
DHIADW - 8.7
DNB - 8.5
RD=ITMB(choc bardziej dopracowany od RD to jakby to nazwac "charyzma" obu albumow jest dla mnie ta sama)
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
DNB najslabsze ?! Debiut przed POE ?! Marsz do sluchania !!
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Ambivalent napisał(a):DNB najslabsze ?! Debiut przed POE ?! Marsz do sluchania !!
Do DNB wciaz nie moge sie przekonac. Za duzo dla mnie tej "lirycznosci". Strasznie jest ten release wychwalany, wiec pewnie kiedys w koncu odkryje potege tego albumu, narazie tak nie jest.
Debiut choc biorac pod uwage calosc materialu porownujac do TPOE jest slabszy, lecz na debiucie jest po prostu wiecej kawalkow, ktore totalnie mi sie podobaja.
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Ja chyba tez wole debiut od POE ,a do DNB tez sie dopiero po jakimś czasie przekonałem ,ale jak mnie juz wciągnęło....to na dobre