• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nevermore

Słyszał ktoś coś tego zespołu?Pewnie nie...A szkoda, polecam genialny power/thrash? ciężko jest tę muzykę zaszufladkować, niemniej jednak jest wspaniała, jak to napisał redaktor Tomek/Nevermore(Pozdrawiam!) muzyka dla ludzi myślących hehe, totalnie zakręcona i nietuzinkowa, trudna w odbiorze, ale gdy przez to przebrniesz ehh, po prostu przepiękna.

Nevermore- 8.3/10
In memory- 9.2/10
Dead heart in a dead world- 8.5/10
Politics of Ecstasy- 9.4/10
Dreaming Neon Black- 9.5
Enemies Of Reality- 8.9

Polecam!
Odpowiedz

Zgadzam sie.Bardzo dobry nietuzinkowy zespol Laughing
Do you feel what I feel,
see what I see, hear what I
hear, there is a line you must
draw between your dream
world and reality...
Odpowiedz

Ja słyszałem tylko "Enemies of Reality" i muszę przyznać że jest świetna, przy jej odbiorze trzeba pomyśleć.
"EoR" daję 9/10
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):Ja słyszałem tylko "Enemies of Reality" i muszę przyznać że jest świetna, przy jej odbiorze trzeba myśleć, ale to nie problem Wink
za "EoR" daję 9/10

No akurat to jest ich najsłabsza(subiektywnie)płyta.Kup sobie Dreaming neon black, TO jest coś niesamowitego, dużo wolniejsza od innych, z cholernie gęstym klimatem,elementy gotyku(sic!)i ponad godzina najwspanialszej i najbardziej zakręconej muzyki.
Powtarzam, nie zdziwie się, jeśli komuś sie Nevermore nie spodoba, to nie jest prosta łupanka a'la Slayer, tu trzeba myśleć.
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):Ja słyszałem tylko "Enemies of Reality" i muszę przyznać że jest świetna, przy jej odbiorze trzeba myśleć, ale to nie problem Wink
za "EoR" daję 9/10

No akurat to jest ich najsłabsza(subiektywnie)płyta.Kup sobie Dreaming neon black, TO jest coś niesamowitego, dużo wolniejsza od innych, z cholernie gęstym klimatem,elementy gotyku(sic!)i ponad godzina najwspanialszej i najbardziej zakręconej muzyki.
Powtarzam, nie zdziwie się, jeśli komuś sie Nevermore nie spodoba, to nie jest prosta łupanka a'la Slayer, tu trzeba myśleć.
skoro tak mówisz to muszę się postarać o tę płytkę, bo widze że warto... Smile
Odpowiedz

Ja też słyszałem parę płyt NEVERMORE i muszę przyznać że przypadła mi ta kapela do gustu
BASTARD DIE, FUCK YOUR CHRIST...
Odpowiedz

szukałem, znalazłem, posłuchałem , ocena -1/10
Odpowiedz

psychosis napisał(a):szukałem, znalazłem, posłuchałem , ocena -1/10

A czego sie bylo spodziewac po milosniku najnowszej Metaliki. Idz sie zaorac synu, nie inaczej.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

a co Cie kurwa interesuje moje zdanie.. nevermore to gówno i tyle...łał jakie teksty?zaorać no no wyczytaleś to z najnowszego katalogu mody?? z brawo girl ??
Odpowiedz

Blisko. Bylo w ostatnim Kubusiu Puchatku.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

ten kolo me ograniczoną wiedze na temat muzyki
BASTARD DIE, FUCK YOUR CHRIST...
Odpowiedz

psychosis napisał(a):a co Cie kurwa interesuje moje zdanie.. nevermore to gówno i tyle...łał jakie teksty?zaorać no no wyczytaleś to z najnowszego katalogu mody?? z brawo girl ??
A chodziłeś synek sprawdzić, czy cie za stodołą nie ma? :?
Odpowiedz

Może jakieś argumenty?
Odpowiedz

No pewnie: jest z gimnazjum, ma miut w uszach a "metalu" zaczął słuchać co najwyżej miesiąc temu Laughing
Odpowiedz

umyj uszy, chociaż wątpię żeby Ci to pomogło...

Zaorać
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości