05-22-2005, 05:27 PM

![[Obrazek: Slayer_logo.jpg]](http://www.metal-rules.com/interviews/images/Slayer/slayer-nov2003/Slayer_logo.jpg)
Nevermore napisał(a):aXe Rose napisał(a):Ale jestem happy - przed chwilą wreszcie przywiozłem wydanie Venoma, o którym myślałem dzień i noc od wielkanocy. 50 złociszy za 2 płyty (Cast in Stone z dodatkowym Bonus CD + Ressurection) to naprawdę uczciwa cena. W dodatku wszystko ślicznie wydane, zwłaszcza CIS z genialną "trójwymiarową" okładką. Minusem jest fakt, że texty w booklecie są nie po kolei (nie wiem, jak w Resurrection, bo na razie przesłuchuję CIS'a)
Gratuluje zakupu. Cast in Stone- Cd 1 jest takie se
, druga plytka genialna 8) !!! Resurrection dobre, ale bez rewelacji. No ale to przeciez VENOM!Co do wydania, to naprawdę dobre, a za 50 złotych to brać i nie gadać, kawał dobrej, a miejscami genialnej muzyki.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
cannibal napisał(a):lordihock: : ale ja tego nienawidze ale DE GUSTIBUS NON DISPUTANTUM EST
Wojtasss... napisał(a):Ja ostatnio kupiłęm fajną płytę za 50zł. A konkretni dwu płytowy album Lordi:''The monster show''. Jeden cd i dvd z trzema klipami. Fajowski!!!!!!!! 8)
Dżemik napisał(a):Linkow do nielegalnych mp3 nie podajemy..
Szkoda ze nie ma Media Markt u mnie w miescie.. ;( Get Heavy juz mam, teraz poluje na The Monsterican Dream..
hier_kommt_die_sonne napisał(a):A ja zamówiłam nową płytę Huntera - T.E.L.I. - zobaczymy, kiedy dojdzie ;]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Ta? a jak długo np.? Bo kupowałam tam pierwszy raz na siebie, zawsze na znajomych i sie nie czekało az tak długo ;phier_kommt_die_sonne napisał(a):A ja zamówiłam nową płytę Huntera - T.E.L.I. - zobaczymy, kiedy dojdzie ;]
Jeśli kupiłaś w metalopolisie to dłuuuuuuuugo możesz poczekać