• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najszybszy pałker na świecie????

No wlasnie, teraz to jest swietna sprawa, bo za 2 lata moze mu sie znudzic, czy tez za 10 lat zalozy spodnie z dluga dupa i bedzie jezdzil na deskorolce, a z bebnow zrobi sasiadowi bude dla psa.
Oczywiscie zycze mu trzymania sie aktualnego hobby, ale tak jak mowi Tomcio, za 10 lat nikogo to nie bedzie juz obchodzic.

Zreszta what ever.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):bo w sumie,to jebie mnie Pilichowkis moze umie to co umie,ale,ze gra u Kasi Kowalskiej,to wiadomo..

ROTFL,mowisz tylko o epizodzie z jego dlugoletniej kariery,po koncercie zbierał bys szczenke z wrazenia.
sorki,ten styl grania nie robi na mnie wrażenia,niczeog bym nie zbierał,zreszta znajac zycie i tak pójdzie do jakiejś pop rockowej kapelki żeby móc z tego wyzyć (jak już wspomniany wcześniej basowy wirtuoz pilichowski grający u kowalskiej)
Odpowiedz

Tomash napisał(a):<zaraz przyjdzie kisiel i napisze ze maly pewno nie ma pojecia o interwałach wiec jest nikim>

<Przyszedł Kisiel, pierdnął, rzygnął i wyszedł. Bo chamstwa nie zniesie>
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):i tak pójdzie do jakiejś pop rockowej kapelki żeby móc z tego wyzyć

a nie chciałbyś chałturzyć se za kase w jakiejś kapeli co i tak jest dosyć przyjemne, i na boku sobie nagrywac to co Ci się żywnie podoba? Bo ja bym chciał Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lx7kqHOmMmE&mode=related&search=[/youtube]

"Ten w żółtym" :!:
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Hahaha, o kułwa Surprised
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

1. Hellhammer (wystarczy obejrzeć video z Marsylii)
2.Frost (wiadomo)
3. Ten młody co go tak pełno oststnio w TV (jak podrośnie i założy kapele to Ci ww będą mu pokłony bić)
fucking kurwa darkness spirytus vodka
Odpowiedz

THE DRUMER

P.S To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich i postaram się szybko wkomponować w tą całą rodzine Wink
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Uważaj bo to czasem "rodzina słowem silna" Wink
Odpowiedz

Dzięki za ostrzeżenie... Wink
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Co do black metalu, to na tytuł najlepszego zdecydowanie zasługują Frost i Hellhammer. Warto też wspomnieć o wyczynach Fenriza. Na jeszcze deathowych płytach Darkthrona pokazuje niezły performance i bardzo urozmaiconą gre.

Co do deathu to zainteresowałem się ostatnio Georgem Kolliasem(jako, że zaczynam przygodę z perkusją Wink) z Nile. Album "Annihilation of the Wicked" jest tego świadectwem Big Grin.

I jeszcze przy okazji chciałbym się przywitać ze wszystkimi userami! Wink
Odpowiedz

Bergaroth napisał(a):I jeszcze przy okazji chciałbym się przywitać ze wszystkimi userami! Wink
No kurwa, wreszcie trochę kultury się na forum pojawiło. Dzień dobry nowemu koledze.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

A Ty się mała zamknij
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Q mojej szkole jest kilka dziewczyn asporujacych do miana najszybszego palkera
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Q mojej szkole jest kilka dziewczyn asporujacych do miana najszybszego palkera

Ależ...one mają jeszcze mleko pod nosem!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz