• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najszybszy pałker na świecie????

Wypowiem się jako bębniarz. Najszybszy (jeśli chodzi o stopy) jest Tim Waterson. W czasie 60 sekund ten pan wykonał wpierw ponad 1200 (chyba 1239), a następnie pobił swój rekord na 1407 i jest mistrzem świata WFD, czy World Fastest Drumming. Wykonał to na stopach firmy AXIS, z której korzysta już wielu rzeźników m.in. Inferno, Daray itd. I oczywiście nie oznacza to, że jest najlepszy... No ale do najszybszych rzeźników należą: wyżej wspomnieni POLACY, Derek Roddy, Pete Sandoval, Tim Yeung, Suzuki...

Kurwa - zapomniałem o norweskich braciach: Frost, Jan Axel von Blomberg (Hellhammer) i Trym...

Dzem: Edytuj posty.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

A przy okazji norweskich braci....co sądzisz o Horgh'u?
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Może dla niektórych to niesmacznie zabrzmi, ale nie skojarzyłem, o kogo chodzi... Gdzie gra Horgh?

Odpowiedz

Immortal, Hypocrisy, Pain.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Jak dla mnie gra swietnie, szczegolnie podoba mi sie jego solowka 9 sek. na poczatku "Sons of Northern Darkness"...niszczy.... Laughing
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Może dla niektórych to niesmacznie zabrzmi, ale nie skojarzyłem, o kogo chodzi... Gdzie gra Horgh?
fakt, to bylo niesmaczne Big Grin
no ale jeszcze w Grimfist sie udzielal - chociaz jak nie zostal skojarzony z w/w zespolow przez Dżemika to chyba z Grimfist tez nie zostanie Laughing
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Sorry, ale po prostu lubię od czasu do czasu posłuchać dokonań black'owych, a nie 24 na dobę Wink. Wypadłem myślami z obiegu i po prostu nie skojarzyłem Horgh'a. W każdym razie lubię posłuchać Immortal'a. A i chyba ten bębniarz udzielał się kiedyś w kapeli bodajże Lost At Last, albo Lost At Least - nie pamiętam dokładnie. Drogi Hallvardzie - moim skromnym zdaniem on daje radę Smile . Pozdrawiam.

Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fE_PFpWPQ5Y&mode=related&search=[/youtube]

gincie!!!
Odpowiedz

ja jebie,kolejny wyskakuje z trym śmiesznym dzieciakiem...co to kurwa jakas moda na zachwycanie sie perkusistami w wieku przedszkolnym ? Juz 3 gówniarz-perkusista którego widze na jakimś filmiku
Odpowiedz

Doceń to ,że ten 'gówniarz' ma wielki talent i potencjał i jak nie zostanie zmarnowany to za parę lat to ty mu nawet butów nie będziesz mógł zawiązać.Do tego to Polak.
Odpowiedz

Ramone napisał(a):Doceń to ,że ten 'gówniarz' ma wielki talent i potencjał i jak nie zostanie zmarnowany to za parę lat to ty mu nawet butów nie będziesz mógł zawiązać.Do tego to Polak.
Taa,jak podrośnie to sie przestaną zachwycać,bo nie bedize pieknie grajacy mdzieckiem tylko zwyczajnym perkusistą,pzoa tym technika nie jest tam najwazniejsza tylko to co sie tworzy,bo w sumie,to jebie mnie Pilichowkis moze umie to co umie,ale,ze gra u Kasi Kowalskiej,to wiadomo..
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):bo w sumie,to jebie mnie Pilichowkis moze umie to co umie,ale,ze gra u Kasi Kowalskiej,to wiadomo..

ROTFL,mowisz tylko o epizodzie z jego dlugoletniej kariery,po koncercie zbierał bys szczenke z wrazenia.
Odpowiedz

STORMBLAST KURWA !!!! 8)
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Taa,jak podrośnie to sie przestaną zachwycać,bo nie bedize pieknie grajacy mdzieckiem tylko zwyczajnym perkusistą,pzoa tym technika nie jest tam najwazniejsza tylko to co sie tworzy(...)
That's right.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

ja pierdziele, koles ma 4 lata! i tym sie wszyscy podniecaja a nie tym kim bedzie za 10 czy 20 latNeutral dzieciak w tym wieku tak dobrze grajacy na bebnach to jest ewenement i koniec. <zaraz przyjdzie kisiel i napisze ze maly pewno nie ma pojecia o interwałach wiec jest nikim>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz