• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy wokal w BM!!!

Adrian (Luna Ad Noctum) Smile
wokalista Graceland też ma niezły głos....Tongue
Hmm dużo by tu wymieniać :]
[Obrazek: gif1ihcm0.gif]
Odpowiedz

Nie wiem jaka to odmiana metalu jest Behemoth szapridruty i tyle i tylko Nergala można słuchać reszta jest nie ważne jaka...
† GET YOUR BODY BEAT †
Odpowiedz

Hellveto napisał(a):Nie wiem jaka to odmiana metalu jest Behemoth szapridruty i tyle i tylko Nergala można słuchać reszta jest nie ważne jaka...
Stary,wybacz,ale za chuja nie wiem o co ci chodzi w powyższym poscie.Masz albo dysleksję albo nie umiesz się wysłowić,czy raczej "wypisać" po polsku.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

^Dokładnie tak samo sie odniosłem do tej wypowiedzi Confusedhock: Totalny bezsens.
Odpowiedz

Cytat:Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...

Nie wiem, jaka to odmianą metalu jest, Behemoth ale jest to jedyna kapela szarpidrutów, jaką można posłuchać będąc o zdrowych zmysłach… reszta to jedno wielkie dno…tylko szatan szatan a jak nie ten rogaty pajac to biała rasa biała duma….bleee
† GET YOUR BODY BEAT †
Odpowiedz

Tupowy objaw człowieka, który miał ciężkie dzieciństwo, bądź wciąż je ma.
Odpowiedz

Nie kumacie kultu... nie ma to jak umc-umc, światła, wymalowane pedały, dziwaczne kostiumy i pląsane w rytm przygrywek na keyboardach.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

^ Ej. Dobre techno/electro nie jest złe.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):^ Ej. Dobre techno/electro nie jest złe.

Techno - złe. Muzyka elektroniczna - zdarza się dobra. Ale to kwestia gustu - jak wiemy... niemniej nie oznacza to, że mamy tolerować takich osobników jak mości pan Hellveto...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):Techno - złe. Muzyka elektroniczna - zdarza się dobra.
Oj, zawiodłem się na Tobie ;] Tu się nie zgadzamy
Cytat:Ale to kwestia gustu - jak wiemy...
Tu tak.
Cytat:niemniej nie oznacza to, że mamy tolerować takich osobników jak mości pan Hellveto...
I tu też Big Grin
Odpowiedz

Behemoth od reszty stricte black metalowych kapel wiele sie nie różni, więc nie wiem jak nie możesz ich słuchac... Neutral
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Behemoth od reszty stricte black metalowych kapel wiele sie nie różni, więc nie wiem jak nie możesz ich słuchac... Neutral

i tu sie mylisz, przynajmniej dla mnie behemoth jest bardzo specyficznym zespolem Tongue
Odpowiedz

no dobra, ale są kapele które graja podobnie.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):no dobra, ale są kapele które graja podobnie.

no to akurat niewatpliwe Tongue
Odpowiedz

Hellveto napisał(a):Nie wiem, jaka to odmianą metalu jest, Behemoth ale jest to jedyna kapela szarpidrutów, jaką można posłuchać będąc o zdrowych zmysłach…
O twoich zmysłach da się powiedzieć wszystko,ale nie to że są zdrowe.
Cytat: reszta to jedno wielkie dno…tylko szatan szatan a jak nie ten rogaty pajac to biała rasa biała duma….bleee
Twoja wiedza o metalu jest żenująco słaba,tym samym twoja opinia jest GÓWNO WARTA.Wypierdalaj.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz