• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy wokal w BM!!!

Abadon napisał(a):Czy wszyscy zapomnieli już o Legionie??

to nowy wokalista Nuklear Antikrist?
no man can see me and live
Odpowiedz

No może i sie sprzedał (chociażnie sądze) ale pomimo to nikt mu głosu nie odbierze!!
To co było kiedyś - jego dni w Marduku nigdy z mojej pamięci nie wyjdą!!
Odpowiedz

napisales o tym do brawo?
Odpowiedz

a co dają tam płyty z twoją muzyką?
Odpowiedz

dla mnie najlebszym zespolem bm jest cradle of filth i wlasnie ich wokal mi sie najbardziej podoba (hahaha taki maly czlowieczek i ma taki glos...) wielu by moglo pozazdrocic.
Odpowiedz

Już pisałem na temat tego kastrata z kredek. Jest żałosny tak jak ich muzyka i lateksy. Kredki to nie black!!!!!!!!!
Odpowiedz

czemu sadzisz ze dani to "kastrat" i ze ich muzyka jest zalosna? moze mi to wyjasnisz. moze ktos jeszcze tak sadzi? jesli tak to napiszci z checia sie zapoznam z waszymi opiniami na temat kredek
Odpowiedz

Syska napisał(a):dani to "kastrat" i ze ich muzyka jest zalosna? moze ktos jeszcze tak sadzi?

Cof chujowy zespol,chujowy kastrat, nienawidze ich bezgranicznie

0/10

Nie inaczej!
Odpowiedz

moze podasz jakies konkrety bo sie niedowiedzialm za co ich tak nielubisz. a moze tak stwierdziles po przesuchaniu jednej piosenki? jesli tak to sie z taba zgadzam jesli nie to mi wyjasnij w czym oni sa tacy zli.
Odpowiedz

w glowce zbyt pusto zeby zrozumiec, ze cos, moze sie komus nie podobac?
Odpowiedz

wiesz niesadze zeby komus moglo sie cos niepodobac ot tak sobie. a chce poznac zdanie innych na temat kredek. ale o konkrety prosze. bo male dziecko tylko odpowiada nie bo nie. a od osoby w miare doroslej oczekuje czegos wiecej...ale widze ze niekturych na to niestac...

a jeszcze jedno napisales do abadona cos na temat brawo...moze lepiej zrobisz jak sobie je kupisz bo najwidoczniej to jest najlebsze na twuj poziom...
Odpowiedz

Syska napisał(a):wiesz niesadze zeby komus moglo sie cos niepodobac ot tak sobie. a chce poznac zdanie innych na temat kredek. ale o konkrety prosze. bo male dziecko tylko odpowiada nie bo nie. a od osoby w miare doroslej oczekuje czegos wiecej...ale widze ze niekturych na to niestac...
tylko małe dziecko zadaje zbędne pytania...
Odpowiedz

Ungh..

Syska.. Piszesz na temat zespolu o ktorym jak widac masz zerowe pojecie i rozpierniczasz temat o najlepszych wokalistach black.. Jak chcesz pogadac o Kredkach to masz od tego odpowiedni topic..

PS> I dobrze Ci radze.. nie usuwaj moich dopiskow..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Niemowie, ze cof to black ale jak dla mnie najleprzy wokal to własnie Dani'ego Wink
Odpowiedz

Specjalnie blacku nie slucham ale Abbath i Sakis(Rotting Christ) robia na mnie wrazenie.
Odpowiedz