• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy wokal w BM!!!

najlepsi "krzykacze" hmm...na pewno VARG ...VORPH...GHAAL....no i ku wkurwieniu innych dodam tutaj DANIEGO . mimo iz nie lubie kredek ,DANI ma swietny glos...

PS.pytanie do tych ktorzy twierdza ze kredki to nie black...-wiec co to kurwa niby jest?
"...ja jestem sam...gdzie ja jestem nie ma zadnego boga..."
Odpowiedz

McCoy napisał(a):wiec co to kurwa niby jest?

najbadziewniejsza kapela ostatnich lat
Odpowiedz

McCoy napisał(a):no i ku wkurwieniu innych dodam tutaj DANIEGO . mimo iz nie lubie kredek ,DANI ma swietny glos...

ależ jego wokal to w temacie o najgorszych wokalistach BM, przecież to jebany syf, trzeba byc głuchą pizdą żebny tego nie słyszec.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...

nevermore - popisales sie
"...ja jestem sam...gdzie ja jestem nie ma zadnego boga..."
Odpowiedz

McCoy napisał(a):necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...

[Obrazek: ciezkesamobojstwokotavf8.jpg]
Odpowiedz

prawde mówiąc dla mnie to jeden wielki chuj czy spiewa franek czy zenek, ale sa wokalisci ktorzy sie wyróznią czymś... i z pewnoscią należy do niech Dani F. Laughing bo posiadac tak szeroki zakres tonów to dla mnie wyczyn, Shagrath - najpierw spokojny, by za chwile zaczac spiewac agresywnie tez bardzo fajnie ztonowane utwory, Mortuus - ten to za całokształt powinien dostac nobla ;>
Odpowiedz

McCoy napisał(a):necroblood - gowniana nie gowniana , jest to BM...
Nie jest, zapewniam Cie :]

btw. Necro cos nie widac tego obrazka lepiej go na imageshacka daj
Odpowiedz

eee tam - chrzanicie bzdury. "Kredki" mają zarąbisty wokal. Naprawdę. Ta klientka z Theater Of Tragedy jest boska Laughing lol
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Liv Kristine to nie Kredki, a Nymphetamine Tongue
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):eee tam - chrzanicie bzdury. "Kredki" mają zarąbisty wokal. Naprawdę. Ta klientka z Theater Of Tragedy jest boska Laughing lol

i tak spiewa na koncertach z playbacku Wink
Odpowiedz

Liv Kristine śpiewa z playbacku bywa...
Zaś najlepszy wokal ma Nergal....i juz...
† GET YOUR BODY BEAT †
Odpowiedz

Hellveto napisał(a):najlepszy wokal ma Nergal....i juz...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

O co chodzi?
Ivenhoo?
† GET YOUR BODY BEAT †
Odpowiedz

Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Wypadałoby sprostować bo z tego co mi wiadomo to od "Satanici" zaczęli grać jakby inaczej. A topic przecie o wokalu BM...

masz racje od satanici nie jest to juz bm, ale przeciez moglo mu chodzic o wczesniejsze plyty, zreszta mniejsza z tym, ja nie bede sie wypowiadac w tym temacie poniewaz jesli powiem iz nergal ma najlepszy wokal to nie bedzie to obiektywne bo wyjatkowo bardzo uwielbiam behemotha Tongue Laughing

swoja droga dziwny temat
Odpowiedz