- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A ja mam pytanie. Ile mniej więcej na mysticu trzeba czekać na płyty?? Bo jak w końcu porównałam, ile straciłam zamawiając na Fanie, to myślałam, że dostanę cholery. (Chociaż na Fanie jest dużo płyt, których nie ma na mysticu...)
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Hcciałbym odświeżyć temat z zapytaniem, czy fan jest sklepem, który jest pewnyi co mam rozumieć, jeżeli weersja płyty, która jest na sprzedaż jest 'remixed', bo gdyby było z poprawionym brzmieniem to rozumiem, ale remixed/
Zgóry dzieki i kłaniam sie, jezeli fan jest sklepem pewnym, to jest najlepszy, bo mnóstwo tam stuffu i całkiem taniuo, chyba zrobię tam wielki zakup płytowy po urodzinkach 6 lutego (mozecie tez zroibć forumowa zrzutkę i wysłać mi z dwie stówki, nie obrażę się)
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Mystic ma zdecydowanie za wysokie noty w tej ankiecie.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
statekx napisał(a):Mystic ma zdecydowanie za wysokie noty w tej ankiecie.
a to niby dlaczego? na razie mialem trzy zamowienia i wszystkie trzy po 3 dniach byly w domciu.Kumple tez sie nie skarza.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Nevermore napisał(a):statekx napisał(a):Mystic ma zdecydowanie za wysokie noty w tej ankiecie.
a to niby dlaczego? na razie mialem trzy zamowienia i wszystkie trzy po 3 dniach byly w domciu.Kumple tez sie nie skarza.
Good, ale składowisko albumów maja ograniczone.
- Liczba postów:
- 491
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
W końcu panowie z Rockserwisu przystali na moją prośbę (dopiero po trzecim e-mailu) i wysłali płytki.
Dzięki Franek za link, skorzystam z oferty tego sklepu, mam nadzieję, że mają Indukti na składzie.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Nie

ale skoro temat odkopany, to powiem skromnie, ze przekonalem sie ostatnio do Mystic - konkretny sklep, choc nie genialny.