Ankieta: Ulubiony sklep - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Fan.pl
23.33%
7
23.33%
www.mystic.com.pl
30.00%
9
30.00%
Vivid.pl
13.33%
4
13.33%
Gigant.pl
16.67%
5
16.67%
rockserwis.pl
16.67%
5
16.67%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy sklep wysyłkowy z muzyką

www.multikulti.com kurewsko drogie wszytko.

Dzem: Jak sie merlin wyrabia z przesyłkami??
Odpowiedz

Mystic, a jeśli jakiejś płyty tam nie ma, to tylko niezawodny w moim przypadku FaN.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Dzem: Jak sie merlin wyrabia z przesyłkami??

Jakies 3-4 dni + czas potrzebny na skompletanie zamowienia [obok ceny podany jest ow czas dla kazdego produktu]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

a jak się spisuje rockserwis?
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):www.multikulti.com kurewsko drogie wszytko.

drogie, to fakt. ale jak kiedys szukalem plyty otomo yoshihide - anode to tylko tam byla a teraz widze ze serpent tez ma...
powiedzmy ze sklep do uzytku w razie awarii Smile
Odpowiedz

Nie mogę sie zarejestrować na metalshopie, a szkoda Sad
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Manowar napisał(a):a jak się spisuje rockserwis?

Zamawialem tam Riverside i wszystko poszlo okej, w przesylce mialem nawet bonusowo przeklady tekstow Petera Gabriela (z plyty III ;P). Ale jednorazowy zakupu, to chyba malo do oceny, co nawjazniejsze nie zawiodlem sie ;)

Jezeli ktos gustuje w :
[Obrazek: baner2.jpg]

To JimmyJazz ma promocje swiateczna, zamowienia poprzez allegro: http://www.allegro.pl/show_user_auctions...id=3572095 badz http://www.jimmyjazz.pl

Pewnie male szanse, ze ktos sie zainteresuje ;)
Odpowiedz

Coś już tam zamawiałeś? Wiesz może jak się sklep spisuje? Nie chciałbym zamawiać w ciemno, a coś czuję, że po świętach będę musiał sięgnąć do kieszeni i uzupełnić płytotekę o parę albumów z asortymentu JJR ; ).
Odpowiedz

Najczęściej używam Allegro.pl , wszytko jest tańsze a i sporo ciekawych rzeczy można znalezc . Jeżeli jednak nie moge już czegoś na Allegro znalezc , wchodze na Fan.pl albo na Mystica i tam kupuje płytki , ale kiedy po paru dniach cos co kupilem pojawia sie na Allegro o parenascie zlotych taniej niz kupilem to jestem "troszke" podenerwowany Wink .
Odpowiedz

W rockserwisie pare razy juz zamawialem i nie mam najmniejszych powodow by narzekac..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Coś już tam zamawiałeś? Wiesz może jak się sklep spisuje?

Jeszcze nie, ale mam zamiar wlasnie. A na co polujesz? Ja mam ochote na Komety, Vespa i moze Tribute to Partia (choc niestety nie slyszalem za wiele dobrego, sam sie musze przekonac).
Odpowiedz

Interesowałyby mnie Dubska, Tilt i Komety. Zobaczę jak będzie, może tam zamówię.
Odpowiedz

W Katowicach w przyszła niedziele jest Czad giełda w mega, chyba bardziej się opłaca przyjechać niż płacić aż dyche za wysyłke...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Raz zamawiałam na metalopolis (przesyłka przyszła bez problemów, tylko te ceny...) raz na mystic (wszystko o.k.) oraz dwa razy na rockserwisie - z tego sklepu jestem najbardziej zadowolona.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Korzystał ktos z usług tego serwisu?? http://foreshadow.info/

Mam zamiar zamowic tam trudno dostepne wydawnictwo a nic o nich nie słyszalem.
Odpowiedz