12-25-2006, 11:54 AM
balzac napisał(a):Polecam Serpent.pl, empik.com i stereo.pl.
Najbardziej pasuje mi właśnie Serpent - jeśli chodzi o sprawność, ale przede wszystkim asortyment. Obecnie korzystam tylko z niego.
balzac napisał(a):Polecam Serpent.pl, empik.com i stereo.pl.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):teraz sobie przegladałem ten empik.com i jestem zaskoczony rozsądnymi(w miarę), "nieempikowymi" cenami(tzn. przeglądałem głównie polskie pozycje)Brygada Kryzys - Brygada Kryzys 4,99
Przemek87 napisał(a):Osobiście sądze że nie powinno być aż tak tanich płyt. To trochę kpina z artysty i jego pracy. Tyle to se może kosztowac kaseta bayer full na targu a nie Lech Janerka czy Brygada Kryzys.Te konkretne przypadki to płyty wydane przez Tonpress. Tonpress był/jest (nie wiem dokładnie) u skraju bankructwa toteż prawa do reedycji posprzedawał byle komu. BK nie dostała złamanego grosza za te reedycje, Lipiński ponoć miał założyć o to sprawe, ale jak to się potoczyło to nie wiem (kryzys w BK, brak dostępu na forum BK).
Przemek87 napisał(a):Osobiście sądze że nie powinno być aż tak tanich płytBynajmniej.Takie właśnie ceny są adekwatne do naszych zarobków.