• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy piosenkarz punkowy lub rockowy...

Dla mnie jest to Till Lindemann z zespołu Rammstein. Ma naprawde super głos!!!
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Wg mnie, nie ma lepszego piosenkarza punkowego niz Dexter Holland z offspringa
Czarna agrafka ma zimno w szufladzie.
GREEN DAY,the Offspring, Sex Pistols, Bad Religion to moje życie
Odpowiedz

Hagal.. wiem że sobie nic z tego nei zrobisz ale nie lubie Cię, kurewsko CIę nie cierpię i Tweojego podejścia do życia. Jeszcze raz napisze, ja nie rpzepadam z G'N'R ale mnie z arto nikt nie karci a Ty każdego o byle co. Napisze to też ponownie hagal nasać sie na osinowy kołek, pederasto.
8)
P.S.
jestem pijany więc nie czepiajcie sie za błedy... :]

P.P.S.
Haggal i tak jesteś parówką... Laughing

najlepszym wokalistą jest Budyń z Żółtych słoników, popieram kSIąŻę krzyŻtofa ale teraz ta kapela nazywa sie Spirit of 84 i się moge pochwalic że jestem w neij basistą (; 8)

Arion: edytuj posty
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
Odpowiedz

Pete_Doherty_89 napisał(a):Kto waszym zdniem jest najlepszym piosenkarzem punkowym lub rockowym wszechczasów??
Moim zdaniem Anthony kiedis z Rhcp...
Świetny głos,doskonałe ruchy sceniczne i co najwazniejsze jest z niego calkiem rowny gosc..
A tak nie duzo brakowalo a byc moze nie podnioslby sie z narkotygowego nalogu...Tak sie stalo z Hillelem Slovakiem Sad Wybierajcie swoich ulubionych piosenkarzy...
Nie znam taych "ponadczsowych" tak jak wy, bo po prostu jestem (na pewno) od was młodsza. XD
Ekchem... *chrypi* więc tak... lubię SlipKnota, Black Sabath, Metallicę, Nirvanę, Good Charlotte i Green Day. ;p

Dziękuję za uwagę. ;p
Słucham czego chcę i ch*j ci do tego. ;p
Odpowiedz

tzw. napisz o ile młodsza... A co do piosenkarzy ponadczasowych to wystarczy internet zeby ścignąć MP3 lub poczytać o wybranym wokaliście... po prostu trzeba chcieć Surprised myślisz że jak poznałęm pierwszy grungowy zespół Nirvana? że byłem na ich koncercie Surprised Nie... Dostałem MP3 od kumpeli (chwała jej za to) a resztę doczytałem sam :]

A więc Młoda, nie pisz takich głupot. Nie jesteś młodsza tylko mniej doświadczona :] trzymaj się i pozdrawiam.

Oi!
To nasze ciężki buty,
to uśmiechnięte gęby,
to wybryki chuligańskie,
to wybite zęby,
czasem radośni,
a czasem wredni,
to My Oi!Młodziez idziemy tędy!!
Odpowiedz

Karaluch internetowy napisał(a):Hagal.. wiem że sobie nic z tego nei zrobisz ale nie lubie Cię, kurewsko CIę nie cierpię i Tweojego podejścia do życia.

I vice versa.Inwektywami możesz synku rzucać,ale pod adresem koleżków z piaskownicy,nie do mnie.Udowadniasz swoje racje w ten sposób ?! Raczej swoje chamstwo i brak ogłady,o znajomości tematu muzycznego nie wspomnę.Żegnam ozięble.
Odpowiedz

Sposób w jaki odpisałeś Karaluchowi przed edycją posta również o kulturze zbytnio nie świadczył...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

z zagranicznego zespołu to Rotten z Sex Pistols a z polskiego punka to Robal z Dezertera Big Grin
Diabeł stworzył armię a Bóg Dezertera
Odpowiedz

Jeśli chodzi o piosenkarza punkowego to najlepszy jest Dexter Holland z The Offspring.
8)
Odpowiedz

Wokalista punkowy: niedoceniany za życia Joey Ramone (niepowtarzalny wokal, styl).
Wokalista rockowy: Freddie Mercury (wokalista wszechczasów), Neil Young, Eddie Vedder.
Odpowiedz

U mnie to wyglada nastepujaco [ jak na dzien dzisiejszy ]

Greg Graffin - 'Bad religion'
Johnny Rotten - 'Sex pistols'
Joey Ramone - 'Ramones'
Dexter Holland - 'Offspring'
Jim Lindberg - 'Pennywise'
Tim Mcllrath - 'Rise Against'

To tyle jesli chodzi o ten topic ...
The final page is written in the books of history
as man unleashed his deadly bombs and sent troops overseas
to fight a war which can't be won and kills the human race
a show of greed and ignorance, man's quest for dominance ...
Odpowiedz

Patyczak :)
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
Odpowiedz

Tim Mcllrath(Rise Against)
Marky Chavez(Adema)
Pete Loeffler(Chevelle)
Scott Anderson(Finger Eleven)
Jonathan Davis(Korn- to przyrodni brat Chaveza ;])
Corey Taylor(Slipknot-świetnie grają na koncertach)
Serj Tankian(SOAD)
Myles Kennedy(Alter Bridge)
Scott Stapp(Creed)

jeszcze by się coś znalazło ale nie pamiętam teraz
Odpowiedz

Z zespolów punkowych to ..hmm .. Joey Ramone chyba Smile ale i tak ci wszyscy Wasi wokalisci nie umywaja sie do najlepszego wokalisty swiata Roberta Planta Tongue no i oczywiscie Freddie Mercury i Jim Morrison
Led Zeppelin , The Doors i Queen Rox (ale LZ najbardziej Smile )
Odpowiedz

Johnny Rotten (Sex Pistols), Greg Graffin {Bad Religion), Tim Armstrong (Rancid, The Transplants)
about:blank
Odpowiedz