• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy koncert/festiwal

Jki koncert/festiwal zapadł Wam w pamięci i najbardziej Wam sie podobał? Mnie osobiscie najbardziej sie podobał i zapdł w pamieci(to napewno....) Blitzkreg, tego juz nic nie przebije, ee nie zaraz Blitz 2 będzie lepszy... Prócz Dcapitated(który normalnie lubie)wszystkie zespoly zagrały bardzo dobrze(nawet Frontside za któym normalnie nie przepadam) Ale najlepszy ofkorz(przynajmnie wg mnie) był Vader. Poleciały numerki z pierwszych plyt oraz rózne hity z płyt "środkowych", pare kawałków z ost płty oraz promocja Blood. Cały koncert uważam za very udany. Jedyny minus to to, ze przed wejsciem zabrali nam piwo i pepsi. Alkohol w środku można było oczywiście zakupić ale rzecz jasna był bardzo tani................. Na szczęście wizawi klubu była Biedronka Big Grin Tak więc można było sobie zakupić wczesniej prowiant. A, dobrze, ze chociaż mozna było aparaty wnoscić. Walnełam sporo fotek w tym jedna z Peterm Smile I jestem zadowolona Smile

Innym ciekawszym koncertem najakim byłam, był koncert KSU. Mimo, ze punku raczej nie słucham to koncert był świetny. W kotle sie wyszalałam jak na żadnym innym koncercie Angry Nie pamiętam za bardzo co grali bo byłam troche podchmielona... Smile Ale z całą pewnością moge stwierdzic, ze był to najlepszy koncert w moim beznadziejnym małym miasteczku.
Odpowiedz

Slayer w Warszawie!!!!! Prawdziwa rzeźnia. Miałe poorane oba boki i wielkiego siniora na brzuchu- pozostałość po batali z upierdliwym naziolem. Pozatym sama muzyka miażdzyła.
Odpowiedz

MAYHEM,EMPEROR,GORGOROTH,SAMAEL,CANNIBAL CORPSE,VADER,UNLEASHED,AT THE GATES - KRAKOW!!!! Evil or Very Mad
Odpowiedz

Niedawno, bo 5 czerwca koncert Kultu w me urodziny... Może nie chodzi o samą warstwę muzycznę, ale o klimat super zabawy, sto lat i życzeń (także od Kazika)
Odpowiedz

Mi tam sie najbardziej Woodstock podobal!!!
Nie ma bata nic tego nie przebije...

Ale z innych imprez to bardzo mi sie podobal koncert Metallicy (choc Metalice tak srednio lubie, ale Slip i Vader byly zajebiste!!!), koncert KSU oraz Skampararas...
"Babylon System is a vampire - suckin children day by day" - by śp Bob Marley
Odpowiedz

Póki co, dla mnie number one to Dark Stars Festival II Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

ich troje w Warszawie Wink
CP/DP
Odpowiedz

Piorun napisał(a):ich troje w Warszawie Wink
a u mnie Ich Troje było ale ja nie bylam na ich koncercieBig GrinTongue
Smile
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
Odpowiedz

Najlepsze koncerty na jakich bylem to ostatni Blitzkrieg oraz Metalmania 2000 & 2002.. =) Szczegolnie ten ostatni festiwal.. =D
Odpowiedz

Koncert Maiden w Spodku 2003,, Kat i Maiden na Mystic Fest, Hunter i Vader na Woodstocku 2003 .. tak, 2003 był w ogóle baaardzo fajny Angry
Un Fanstasma Tra Noi
Odpowiedz

Najwieksze wrazenie zrobil na mnie Blitzkrieg 2003 bo byl to moj pierwszy koncercik w mojej karierzem ostro sie jaralem wtedy wystepami kolenych kapel, teraz juz mnie to az tak nie podnieca bo juz troche tych koncertow obskoczylem.
Swoja droga ktos mi tu klamie w zywe oczy ale nie bede mowil kto bo to nie ladnie skarzyc Tongue .
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Marilyn Manson,20 listopad 2003,Berlin.
"DALEJ DZIECI,ZWILŻCIE USTA
ZAŁÓŻCIE KAPELUSZE I ZAKOŁYSZCIE BIODRAMI
NIE ZAPOMNIJCIE ZABRAĆ SWYCH BATÓW
IDZIEMY NA BAL DZIWAKÓW"
Odpowiedz

Ja czesto jeżdźe po regionalnych zlotach, festiwalach. Na nich całkiem niezły klimat panuje, moze i zespoły nie są jakies super sławne, to mimo wszystko da sie swietnie bawic, no inowych ludzi sie pozna, którzy mieszkają dośc blisko i mozna z nimi kontakt utryzmać. Co to wiekszych festiwali, to za jakis rok bede miał wieksze o tym pojecie, bo mam dość spore plany... póki co nie wypowiadam sie, bo na niewielu takich wiekszych-dalszych fesitwalach byłem, a te ktore odwiedziłem piorunujace nie były.
Odpowiedz

MINISTRY w Berlinie w zeszłym roku. pan JURGENSEN wrocił i to w jakim stylu
Terrorist want to destroy this country ,so do we !; G.W. Bush
Odpowiedz

Deep Purple - 29.06.04 Wa-wa i Woodstock 03 (szczegolnie Hunter i Dżem)
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz