• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy koncert/festiwal

Mój znajomy był na koncercie w Warszawie DP, bardzo podobały mu sie supporty. Ja w takiej muzyce nie gustuje, jednak jego relacji wysłuchalem... zawsze ciekawie wyglada wywalanie piwa przed wejsciem na stadion... czasami stoją po 3 metrowe sterty tych pełnych puszek.... a ludzie wchodzą bo chca zająć miejsca blisko sceny...
Odpowiedz

Ehhh mi jakos supporty wogole nie lezaly, Harlem jakos bez wyrazu i w dodatku niewiadomo bylo czy juz graja czy dopiero ustawiaja dzwiek, pozatym wokalista wazeliniarz Wink natomiast Acid Drinkers zabrzmieli w kazdym kawalku niemal tak samo, choc trzeba przyznac ze bebniarza maja niezlego Smile mila niespodzianka byl coverek 'Ride the lightning', natomiast DP to juz poezja, brak slow, zagrali jak tylko Oni potrafia Smile)
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Jak pisałem wyżej to co grano w Warszawie to nie moja muzyka, a tego co tam sie działo byłem po prostu ciekawe, qmpel tak czekał na ten wyjazd..... wiec ciezko bylo nie zapytać... opowiedział, było miło..:0
Odpowiedz

Ja od paru lat jezdze na Castle Party i musze powiedziec, ze choc muzyka niespecjalnie dopasowuje sie do moich upodoban, to kilka zespolow potrafilo mnie pozytywnie zaskoczyc, ot chocby takie Suicide Commando. Poza tym klimat, ludzie (w tym duza ekipa znajomych), wszystko to sprawia, że pije sie przyjemnie od rana do rana Smile
APO PANTHOE KAKODAIMONOE
Odpowiedz

koncert: the69eyes, w-wa, proxima, 04-07-04.
festival: sziget04, budapest, wegry.
Odpowiedz

Najlepsze koncerty, na ktorych bylam?
Do 21.03.02r. był to koncert Kazika w "walę tynki" '96, ale pobil go koncert TSA w Mega Clubie. Rany, ale byla impreza!!! 8) I darmowa kolejka piwa 4 all Laughing
Poza tym bardzo podobalo mi sie na koncertach:
- Dimmu Borgir podczas Metalmanii '98;
- Bruce'a Dickinsona i Tower - 13.11.98r. - wprawdzie na poczatku bylo zimno i akustyka w (nieboszczce) Hali Huty Baildon byla do kitu, to zarowno Tower jak i Bruce spisali sie na medal.
Bardzo milo wspominam koncerty: Page'a & Planta, Sepultury ( jeszcze z Maxem), Ironow, Helloween i Rage (okrzyki "te-chni-czny! te-chni-czny!" Big Grin ), Slayera w Spodku ( chociaz pozostalo mi uczulenie na SOAD Evil or Very Mad ) oraz Metalmanie '97 ( szczegolnie koncert Moonspell. Kiedy grali Mephisto, az ciarki po plecach lataly Wink ) 8)

Acha, Metallica na Stadionie Slaskim, w tym roku - bardzo pozytywne bylo to, ze nie musialam wychodzic z domu ani placic, zeby ich sobie na zywo posluchac Laughing
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

SlipKnoT in London (Disasterpieces)
...i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie przelęknę, bo jestem najgorszym skurwysynem w tej dolinie...
Odpowiedz

Hm w sumie kazdy pisze tutaj o dośc znanych festiwalach, a czy ktokolwiek słyszał o wspaniałym festiwalu ( na któbyłam z resztą Tongue ): Mercicless East Fest Laughing 40 kapel w 3 dni, to dopiero potężna dawka mocy, a co najważnieszje w przyszłym roku podobno również owy festiwalik się odbędzie Big Grin.
No oprócz tego polecam Obscene w Czechach Surprised
hehe tak nawiasem : fajne emoty Rolleyes
I'm Born Again With Snakes eyes, Becoming Goodsizeeee !!!
Odpowiedz

Na mnie duże wrażenie zrobił koncert grupy Cerebral Turbulency w ramach Grind tour de Pologne 4 . Wokalista z dosć ekscentryczną fryzurą , ubrany w pociętą sukienkę i z hełmem ruskiego kosmonałty na głowie Big Grin
Inne koncerty ?
Pewnie osławiony już koncert Gorgorotha i Carphatian Forest w Krakowie 8)
Niezłe wrażenie robią także występy na żywo grupy Frontside , masywna dawka mocnej muzy Smile
Odpowiedz

Mi osobiście podobało się s"trash"ydło i właśnie szukam ludzi do pogadania na ten temat
Odpowiedz

Słyszał ktoś z was o tym festiwalu co kiedyś od 1983-1993 roku to był drógi po WoodStocku.Został niestety odwołany a teraz zostaje reaktywowany.Co wy na to?? TO był dopiro festiwal i będzie w moim mieście na zamku.Pole namiotowe załatwione picie będzie zespoły spoza Polski ale do tego wszystkiego potrzebni jesteście wy.Bo jak będzie to musi wypalić. Big Grin
Odpowiedz

Tasiorro napisał(a):Deep Purple - 29.06.04 Wa-wa
byłem i szczególnie mnie nie zachwycił ten koncert - pare miesięcy wcześniej w Katowicach było fajniej

dla mnie najlepszy koncert w ogóle to THE GATHERING WE WROCŁAWIU [W-Z] 5.06.2003 - niesamowity klimat
Odpowiedz

Metallica w Chorzowie - te ognie, ehhh... Smile
Woodstock 2004...nigdy nie zapomne koncertu Huntera i Hey
TSA, jak byli w moim miescie Wink
"...Czarna róża w mych dłoniach gra
W jej niewidzialną sieć złapana miotam się..."
Odpowiedz

SlipKnoT w Chorzowie
powód?
nawet jeśli były to ich najgorszy koncert w życiu, to ja na ten moment czekałem 5 lat (nie było mnie w katosach w 2002)
NoNe w Zabrzu
idealny koncert
panowie przed i po występie spacerowali między fanami, można było zagadać, zdjęcia porobić itp. - super klimacik po prostu
Odpowiedz

Metallica - Chorzów
Soulfly - Warszawa (stodoła) '03
Surprised
Odpowiedz