01-10-2006, 06:31 PM
A mało juz takich tematów ogólnych było w danych kategoriach muzycznych... wiec daj se siana, bo niepotrzebnie se tylko nerwy psujesz

R_amze_S napisał(a):Intro do "Balls To The Wall" ACCEPT - uch ! To jest ciężkość
Beast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży.
Nevermore napisał(a):w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
Nevermore napisał(a):......WALK , RISE , NEW LEVEL , PSYCHO HOLIDAY .....itdBeast King napisał(a):Trzeba jeszcze dodać "The Call of Ktulu" Metalliki. Dzisiaj słuchałem sobie dwie wersje - oryginalną z RtL i tę z S&M. Ta pierwsza znacznie lepsza, ale i tak ten kawałek miażdży.
a gdzie tu jest jakis ciezar
w temacie: na bank cos Pantery, ale ciezko wybrac
Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Ambivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Wyglada jak kolejna durna etykieta do szpanowania.
btw. pewnie cos zwiazane (w wiekszym lub mniejszym stopniu) z doomem.
Necroblood napisał(a):NIe wymienili,bo pewnie to jakieś gównoAmbivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
nie, po prostu z doświadczenia wiem, że większość ludzi na tego typu forach nie ma za dużego pojęcia o metalu i okolicach. Jasne, że są wyjątki, osoby dobrze zorientowane, ale niestety można ich policzyć na palcach jednej ręki. Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i nikt nie wymienił kapel drone-owych, co mnie lekko dziwi. Głupiego Crowbara nawet nikt nie wymienił.
Necroblood napisał(a):nie chce mi się pisać tytułów piosenek bo w zasadzie wszystkie są w czosnek o kulistych kształtach ciężkie. Wszystkie kapele z pogranicza drone/sludge/doom, czyli Sleep, Sunn O))), Earth. Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Necroblood napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
nie, po prostu z doświadczenia wiem, że większość ludzi na tego typu forach nie ma za dużego pojęcia o metalu i okolicach. Jasne, że są wyjątki, osoby dobrze zorientowane, ale niestety można ich policzyć na palcach jednej ręki. Przeczytałem wszystkie strony tego tematu i nikt nie wymienił kapel drone-owych, co mnie lekko dziwi. Głupiego Crowbara nawet nikt nie wymienił.
Necroblood napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Chociaż w sumie po co ja to pisze, moge się założyć, że 99% osób nie wie co to drone
Patyk napisał(a):Crowbar to zespol grajacy hard core