• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najciezsze kawałki:D

Bleeding Through - "Love lost in a hail of gunfire" "on wings of lead" "for love and failing"
As i lay dying - "morning waits"
Bullet for my valentine - "hands of blood" "4 words (to choke upon)"
w zasadzie cale plyty As hope dies, if hope dies, remembering never, bloodlined calligraphy, bloody sunday, bury your dead, buried inside, dead hearts, fear my thoughts, sledgehammera czy misery signals - mosh-core pwnds \m/
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Moje subiektywne propozycje:
Vader- Dark transmission
MAte.Feed Kill and repeat (nie wiem, czy dobrze napisałem-Killers are Quiet
Chimaira- Inside the Horror
--------||----- - Bloodlust

Jest tego wiele i pewnie przypomni mi się po jakimś czasie kilka cięższych kawałków
8) [/b]
[Obrazek: moher7jh3co.jpg]
Odpowiedz

lsieko napisał(a):Moje subiektywne propozycje:
Vader- Dark transmission

Viadro mialo kilka ciezszych kawalkow niz ten gniot z jeszcze bardziej gniotowatej [slowotworstwo ist krieg!] plyty..

Cytat:MAte.Feed Kill and repeat (nie wiem, czy dobrze napisałem-Killers are Quiet

MFKR to nie jest nazwa zespolu, a tytul plyty Slipknota.. Popraw se mp3..

Dodam jeszcze Art Of Lying Virgin Snatch- wszystko.. Wink [oprocz Trust of course]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Intro do "Balls To The Wall" ACCEPT - uch ! To jest ciężkość
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Vader- Dark transmission

Viadro mialo kilka ciezszych kawalkow niz ten gniot z jeszcze bardziej gniotowatej [slowotworstwo ist krieg!] plyty..

Cytat:MAte.Feed Kill and repeat (nie wiem, czy dobrze napisałem-Killers are Quiet

Dodam jeszcze Art Of Lying Virgin Snatch- wszystko.. Wink [oprocz Trust of course]
Dzięki za info. Akurat z płyt Vadera mam tylko The Beast i Necrolust, która jest jak mi wiadomo demówką, więc nie miałem zbyt dużego wyboru, ale nadrobię zaległości Smile
Odpowiedz

lsieko napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Vader- Dark transmission

Dzięki za info. Akurat z płyt Vadera mam tylko The Beast i Necrolust, która jest jak mi wiadomo demówką, więc nie miałem zbyt dużego wyboru, ale nadrobię zaległości Smile

Spore masz te zaleglosci.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Behemoth-"Grom"
Samael-"Auf der Erde"
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Patyk napisał(a):
lsieko napisał(a):
Dżemik napisał(a):
Vader- Dark transmission

Spore masz te zaleglosci.
Tak jakoś się nazbierało, w sumie Vadera zacząłem słuchac od niedawna, więc mam prawo jeszcze nie znać całej dyskografii na pamięć. Może polecisz mi płyty godne uwagi?
Odpowiedz

maharet napisał(a):Behemoth-"Grom"
Samael-"Auf der Erde"

Rozumiem ze Behemoth a zwlaszcza Samael wielkimi kapelami sa... ale ni w chuj ni w pompe nie pasuja mi tu ani do thrash ani do heavy ani do power metalu... tam wczesniej tez sie pojawilo jakies Dimmu... co to tu qrwa robi????
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

Nie wiem czy zauważyłes, ale nie było powiedziane o jakie gatunki konkretnie chodzi. Więc można sie ogólnie odnosić do wszystkiego.
Odpowiedz

Byle nie przesadzac z rozrzutem Smile Zawsze mozna poprosic modow do przeniesienie tematu do black/death.
Odpowiedz

No oczywiscie... mówimy cały czas o ciężkiej muzyce Tongue
Odpowiedz

Zdecydujcie się więc o jakie gatunki konkretnie w tym temacie chodzi - najlepiej, by autor w pierwszym poście umieścił jakąś informację na ten temat, bo jak widać kolejni użytkownicy się gubią ; ), a i ja również kiedy to przeglądam i nie wiem co mam zrobić. Wtedy już nie będzie niedomówień.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Zdecydujcie się więc o jakie gatunki konkretnie w tym temacie chodzi - najlepiej, by autor w pierwszym poście umieścił jakąś informację na ten temat, bo jak widać kolejni użytkownicy się gubią ; ), a i ja również kiedy to przeglądam i nie wiem co mam zrobić. Wtedy już nie będzie niedomówień.

Najlepiej, drogi panie moderatorze, byłoby stworzyć forum pt. "WSPÓLNE", w których umieszczałoby się tematy dot. muzyki jako takiej. Tematy takie jak ten, wszelkie zestawienia (TOP'y), miałyby w nim spokojne miejsce. A tak, jeśli chcemy gadać o najcięższych kawałkach blackowych, to trza zakładać taki sam temat w black/death.

Kamael: oczywiście - zgadzam się, od dłuższego czasu chodzi mi ten pomysł po głowie - chodziłoby konkretnie o tematy okołomuzyczne, teraz porozrzucane od "max offtopic" po różne działy muzyczne. narazie na tym poprzestańmy - wróćcie do tematu, a problem postaram się jakoś rozwiązać.
Odpowiedz

No ale jak jest taki watek w temacie Heavy/Power/Thrash to chyba trzeba byc jelopem zeby wpisywac blackowe czy deathowe kapele.... ciezko wykumac ze w temacie Heavy/Power/Thrash pytaja o zespoly z tych wlasnie gatunkow??
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz