• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najbardziej niepedalskie zespoly

statekx napisał(a):
Hukeram napisał(a):Tak mi sie jakos ZZ-Top skojarzylo, i nie wiem czemu - Metallica ;d.

Spoko zdarza sie ze przywolujemy tu kapele nie z dzialu H/P/T ale to juz chyba gruba przesada Surprised
Oooj tam, narzeeekasz ;].
Odpowiedz

zdecydowanie Danzig i Megadeth
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):zdecydowanie Danzig i Megadeth

Mustaine to ciota, nie inaczej! Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Mustaine to ciota, nie inaczej! Laughing
zabawne
na jakiej podstawie ?
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):
zabawne
na jakiej podstawie ?

Na podstaie jego ostatnich odbić na punkcuie Chrześcijaństwa. Bo w tym temacie NIE chodzi o "pedalstwo" w sensie homoseksualizm jakby ktoś nie wiedział Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):zdecydowanie Danzig

Nie inaczej.
Hukeram napisał(a):Tak mi sie jakos ZZ-Top skojarzylo,

Nie inaczej.Bluesowe sola,feeling rodem z utworu ,,Kings of metal" oraz zarazliwa motoryczność i prostota - oto ich główne atuty. No i nie zapominajmy o broooodach Smile
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Rhonwen napisał(a):
zabawne
na jakiej podstawie ?

Na podstaie jego ostatnich odbić na punkcuie Chrześcijaństwa. Bo w tym temacie NIE chodzi o "pedalstwo" w sensie homoseksualizm jakby ktoś nie wiedział Big Grin
a jakby miał odbicia w kierunku innych religii to co ? :>
Odpowiedz

Black label society - im pedalstwa nie można zażucic (zwłaszcza Zakkowi)
Odpowiedz

IMMOLATION, DYING FETUS, NASUM, IMMORTAL, SLAYER, MORBID ANGEL, KREATOR, SODOM, NILE, VOMITORY, INCANTATION, tym chyba nie można niczego zarzucić..
and now is forever...
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Nie inaczej.Bluesowe sola,feeling rodem z utworu ,,Kings of metal" oraz zarazliwa motoryczność i prostota - oto ich główne atuty. No i nie zapominajmy o broooodach Smile

Taaa, brody to mają zajebiste. Też sobie taką w zz-topowym stylu zapuszczę Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

KAT-komentowac nietrzeba Smile
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
Odpowiedz

ehhh....ale niektórzy zajebiscie kumają temat...
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):
Tomash napisał(a):
Rhonwen napisał(a):
zabawne
na jakiej podstawie ?

a jakby miał odbicia w kierunku innych religii to co ? :>

Chodzi o to że koleś nie gra od jakiegoś czasu "Anarchy in the uk" Pistolsów, bo padają tam słowa "I'm the antichrist", oraz że doprowadził do odwołania występu Dissection na jakimś festiwalu, z powodu ich ideologii(no ale ten fest miał miejsce w Izraelu, więc wiemy kto za tym stoi Laughing - to był żart jakby ktoś nie skumał). Moim zdaniem to normalne nie jest
Odpowiedz

Cytat:Moim zdaniem to normalne nie jest

a niby chrześcijańskie???
Odpowiedz

Nie chrześcijańskie, tylko dewockie.
Odpowiedz