- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
no j. kaczynski wszedl do stawki, ale prawde mowiac same dupy wolowe kandyduja i nie mam pojecia czy sie zdecyduje zeby na kogos glosowac. najwieksze szanse ma komorowski i kaczynski, ale jak dla mnie zaden sie nie nadaje, pomijajac juz kwestie pierwszej damy, ktora w wypadku komora to przyslowiowa matka polka i jest straszna, a kaczynski to chyba z kotem mialby jezdzic, bo juz sama nie wiem.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
A kogo to pierdoli jak wyglądają albo czy pierdolą koty czy osły, ważne co potrafią zrobić. Tak se myślę o korwinie że gada jakieś neoliberalizmy i potężne reformy polskiej polityki i gospodarki, a zapominamy że funkcja prezydenta ogranicza się do reprezentacji i veta które jeszcze odrzucić. Tak naprawdę to nie jest jakieś wielce istotne kto zostanie prezydentem, wydaje mi się, że ważniejsza jest partia rządząca i gabinet.
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
tam pierdolisz, Korwin jako zwierzchnik sił zbrojnych mógłby wreszcie zrobić przewrót, zaorać demokrację i zaprowadzić Rządy Stali
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 1,390
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
1
myślisz, że którykolwiek dowódca go poprze?
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Ja pierdolę co za wykurwiałe z myślenia społeczeństwo, nikt nie załapał. Ja gratuluję Wam tu zebranym absolutnego mózgowego niedojebstwa. Pragnę również dodać, iż nie jestem specjalnie zaskoczony.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Zoltan napisał(a):Tak naprawdę to nie jest jakieś wielce istotne kto zostanie prezydentem
mimo wszystko wolalabym, zeby byl ktos z kogo by sie nie nasmiewano za jego plecami ;]
a ze zaden kandydat nie spelnia moich wygorowanych oczekiwan to chyba sobie daruje glosowanie.
edit; aha, Zoltan badz tak uprzejmy i mniej przeklinaj, bo az sie odechciewa od tych twoich kurwow czytac dalszy ciag wypowiedzi
edit2; dobilo mnie lansowanie sie na n-k olechowskiego, napieralskiego i jurka. zenada
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 437
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Jeśli JK dalej będzie miał jakiekolwiek szanse na prezydenturę (a wg sondaży poparcie z tygodnia na tydzień ma coraz większe), to na 100% pójdę zagłosować na kogokolwiek innego.