• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mroczna Wieża!!!! Kto czytał niech powie co sądzi

Najlepsza książka jaką czytałem od czasu Władcy Pierścieni
Odpowiedz

Popieram popieram!!! Pierwsza cześć fajna lae z trzech najgorsza( wogóle nie ma bitew). Nie wiele znam dziewczyn które lubią Władce( są głupie) Ja tam uwielbiam..... Smile
'...Ktokolwiek Bierze Miecz - Ginie Od Mieczy, A Ktokolwiek Nie Bierze Miecza - Ginie Na Krzyżu...'
Odpowiedz

Zgadzam sie ksiażka niebanalna i zajebista!!!!!!!
Teraz czytam Wilki z Calla i padam na kolana poraz kolejny.
Laughing
...here and beyond
Odpowiedz

No wkoncu znalazl sie ktos kto wie o co chodzi Wink Wilki sa super zreszta jak cała seria juz czekam na nastepna częsc Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

No nie ma to jak pierwszy opis polowania nowej Susanah! Ten na bagnach i żabka próbująca wydostać się z ust.No i wreszcie coś się ruszyło w sprawie róży.

19 Confusedhock:

Big Grin
...here and beyond
Odpowiedz

hm... czyje to jest??

A tak z innej beczki, to mi najbardziej przypadła seria Xanth, tylko gdzie dostać brakujące tomy??
Odpowiedz

Grawinka napisał(a):hm... czyje to jest??

A tak z innej beczki, to mi najbardziej przypadła seria Xanth, tylko gdzie dostać brakujące tomy??

Zajebista jest! Ja mam niestety tylko 3 tomy: Źródła Magii (najlepsza Wink ), Zamek Roogna i Nocna Mara.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

No ja doczytałam do "Niebiańskiego centa" a po drodzebrkowało mi Przesmyku Centaura a teraz brak mi dwóch kolejnych tomów: Mlodzian z Mudanii oraz Wyspa widokó bo już mam w poszukiwaniu odpowiedzi (w sumie nie moje te ksiażki tylkokoleżanki,a le co tam) wszystkich jest podobno 30 tomów!!!!!!!!
Odpowiedz

Mroczna Wieze napisal Stephen King Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

rany tyle słyszałam o Kingu i nic nie przeczytałam, aż wstyd spojrzeć sobie w oczy (w lustrze), ale będę musiał przysiąść w końcu, bo mam duże zaleglosci w lekturze Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości