• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motyw wiedźmy (czyli kobiety ;)

[Obrazek: witch-sword.2.jpg]

[Obrazek: witch-sword.1.jpg]

[Obrazek: the_crone_is_dead.jpg]

[Obrazek: huntress.2.jpg]
Odpowiedz

Ta drugie zdjęcie mi się podoba, ale moim zdaniem zamiast zwykłego miecza - uroku dodałaby katana, ewentualnie naginata Wink
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

A wg mnie, to pierwsze jest najładniejsze, chciaż przydałoby się ją trochę ubrać (przeziębi się bidulka Tongue)
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

zdecydowanie, do typu urody w drugim zdjęciu nie pasuje zwykły miecz..zgadzam się z Priscą Smile
Pierwsze fajne
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Pierwsze naprawde swietne, drugie coz...jakos tak dziwnie wyglada Azjatka bez katany, ale moze taki byl wlasnie zamysl?
Odpowiedz

Mad ale jazda co za fotosy...jestem pod wrażeniem...bardzo kurwa jego mać dziękuje
to życie hardkor w tym jestem mistrzem to chyba oczywiste.....
Odpowiedz

co do broni na zdjęciu 2 zgadzam sie z poprzedniczkami, katana wyglądałaby tu dużo lepiej... pierwsze 2 fotki bardzo dobre...
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
Odpowiedz

a ja nie mam z czym się zgodzić albo nie, bo się spierniczylo :]
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

pierwsze fajne, ale też uważam, ze należało by trochę babe ubrać...
fuck off and die
Odpowiedz

poza pierwszym straszny kicz
Bring about the change so quickly
Bring about the terror’s night
Bring about the blood of lovers
Bring about the smell of fright
Odpowiedz