• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motto Dnia

Necro Desecrator napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
R_amze_S napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Każdego dnia,w kazdej sytuacji moim mottem jest ,,kill".Serio
Jak posuwasz panienke też?

Tylko jak spuszczam się na ryj twojej starej
O tym fantazjujesz jak cię posuwa twój drugi stary? Też wtedy krzyczysz "KILL"? [Obrazek: chytry.GIF]

kurde,nie wiem co odpowiedzieć
Nie rób mi tego,wymyśl coś.

O tym ,ze ja fantazjuje ze spuszczam sie na ryj twojej starej w momencie gdy mnie posuwa moj drugi stary fantazjujesz ty kiedy dwie twoje stare biorą Ci do dzioba
Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm Big Grin
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Nowe motto: Flejm za flejmem, flejm pogania flejm Big Grin

Nie no,kurwa,masz zajebiste poczucie humoru,szacun!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. Big Grin
Odpowiedz

wunderwaffe napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Niezupełnie.O tym ze ja fantazjuję o tym ze ty fantazjujesz o tym ze spuszczasz się na ryj twojej starej ,fantazjujesz ty kiedy twój pierwszy stary pcha cię od tyłu a drugi stary bierze Ci do buzi.
Kurrrr... Są inni użydkownicy tego forum, którzy nie są zainteresowani zakulisowymi igraszkami Was i Waszych Starych. Big Grin
Spierdalaj.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Pozerze.
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
wunderwaffe napisał(a):
Spierdalaj.
Skinless napisał(a):Pozerze.
I chuj.
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

ichuj.org
Odpowiedz

zajebista to strona byla, dziala nadal? Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Nie działa ponad 2-3 lata. Ale w mym sercu na zawsze pozostanie wzorem :f Nawet ich logo mam na telefonie ;/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości