- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Mnie z kolei ciągnie bardziej do przecinaków,chociaż niektóre chopery powalają na kolana już samym wyglądem

Ale jak ktoś opanuje ścigacza,to można wiele na nim zrobić.Inna sprawa to ludzie igrający ze śmiercią-swoją i innych...
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Rozpisujecie się tutaj o Harleyach, shadowach, plastikach (sądząc po rozumowaniu drogich jak cholera) czy dnieprach i m72!!
Te motocykle dla zwykłego zjadacza chleba są po porostu nie dostępne!!
Nawet z pozoru taki Dniepr (wiem z doświadczenia) kosztuje 2000 zł - przyzwoity lecz bez papierów lub na odwrót!! Dopiero za ok 4-5 tyś można kupić jakiegoś boksera w tym stylu!! Lecz nawet jednak taki zakup nie gwarantuje swobodnej jazdy bo gdy coś nawali to czekamy na moto bazar by dokupić części!!
Na początek polecam coś co ma pojemność 250-500 nie więcej bo to już kamikaze!!
A jeżeli patrzy sie na osiągi a nie na przyjemność z jazdy to trzeba sobie kupić Hayabuse i pożyć pare dni!!
(jeżeli jest sie początkującym oczywiście, ale nawet najlepsi giną)
- Liczba postów:
- 158
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
hhmmm muwisz 7000zl no moze dla kogos kto pracuje i potrafi oszczedzac to nieduzo ale dla kogos kto jest w 2 kl liceum tak jak ja i abadon to nawet to 800zl za MZ to duzo i jeszcze biezace wydatki,jakies czesci zeby przyszykowac sie dobrze na sezon(to troche jest)
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
no to w takiej sytuacji to dużo. Z takimi marzeniami trzeba się troszke wstrzymac, bo nieznam, i nie widziałem kogoś kto śmiga jakimś normalnym motorem w wieku 16-17 lat.
- Liczba postów:
- 158
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
my mamy po 18 a MZ czeka tylko az prawko sie zrobi...heh swietna kolejnosc motocykl potem prawko...
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Ej i jeszcze jedno!!
Czy twierdzisz że Mz to nie jest normalny motocykl?? - do Kalina
Często na zlotach widzi się "bogatych dupków" na warriorach czy drag starach ubranych w dresy lub kolesi co na ścigaczach robią furore pod dyskotekami!!
Dla mnie motocyklista to ktoś kto bez względu na to ile ma kasy jeździ na jakimś sprzęcie!!
Wiele osób ma podejście "jakbym miał kase to bym pojeździł harlejem" (i kupuje cbr - bo różnicy nie widzi). W ten sposób powstają wyżej wymienione przypadki!!
- Liczba postów:
- 128
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
na motorach to sie nie znam
ale marzy mi sie taka jazda na harleju przez pustkowia wlosy powiewaja na wietrze... wolnosc wszytsko w dupie i przed siebe
to jest to
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Jakby jeździli na tej obrzydliwej szlifierze ROZSĄDNIE, to mogą dożyć starości równie niezawodnie, co w czołgu.
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Ej uwierz że ta Mz jest bezawaryjna i utrzymana w zajebistym stanie!! Troche jest już w nią pracy i kasy włożone!! Jedyne co się zgadzam to o dźwięku!!
2t mają nieciekawe dźwięki!!
1 pytanie: Jaki masz motocykl??
2 pytanie: Jak widzisz że na ulicy wita się z tobą Mz to mu nie odpowiesz?? - do Kalina
- Liczba postów:
- 158
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
to trzeba przyznac klimat jest swietyny...ja chce na zlot!!!