• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mortician

witam... mam pyatnko... co sadzicie o tej kapeli?? osobiscie bardzo ich lubie i jestem ciekaw co o nich sadzi reszta metalowego społeczeństwa...
pozdro, czekam na posty
tu nie ma nic...
Odpowiedz

oni graja chyba z perka z automatu?
mam jedna kasetke Domain of Death no i jakos mi nie podchodzi
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Ale na koncertach maja juz perkusiste, który identycznie grzeje Smile
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

hmmm... z tegto co ja wiem, to jest trzyosobowy sqad...
normalny pałker jest i ma wygar niezly... dodatkowo bass pod przesterem... mnie sie bardzo Mortician podoba... ale teledysku nie radze ogladac osobom o slabych nerwach i zoladku
Odpowiedz

to mają teledysk? o jak przyjemnie Smile ogólnie słuchałem trochę i nie przypada mi to do gustu, niewiele tam słychać, taka mała ciekawostka nie wiem czy można być ich wiernym fanem choć we współczesnym świecie mamy różne dewiacje Smile
Odpowiedz

Osobiście nie przepadam za defem czy innymi grindcorami, ale Mortician rzeczywiście rozpierdala, że się tak wyraże. Wielkiego doświadczenia z tym zespołem nie mam, bo słyszałem tylko 'House by the Cementary', ale wokal naprawde wgniata w ziemie.
Odpowiedz

Kapela jest wyjebana w kosmos! Z poczatku rzeczywiscie mieli automat zamiast perki ale teraz maja juz prawdziwego perkusiste z miesa i kosciBig Grin Sam Inzerra gostek sie zwie. Posiadam cala dyskografie ale no. 1 dla mnie pozostanie HOUSE BY THE CEMENTERY.
Odpowiedz

zaprzeczyś się nie da, że to zapierdalanka jakich mało, a perkman chyba spożywa pół kilo kokainy przed sesją nagraniową bo nie wyrobiłby z takimi prędkościami normalnie Smile mogliby tylko zarzucać troszkę którsze motywy z filmów grooooozy na początku utwórów
Odpowiedz

Dechri napisał(a):mogliby tylko zarzucać troszkę którsze motywy z filmów grooooozy na początku utwórów
Czemu. Filmiki sa zajebiste i to zgadywanie z jakiego to jest Big Grin
Odpowiedz

Krolik napisał(a):Ale na koncertach maja juz perkusiste, który identycznie grzeje Smile
wrecz przecwnie, troche na żywo nie domaga

A kapela zajebista - poziom brutalności jest naprawde morderczy.
Odpowiedz

mam jedna plytke- Re-Animated Dead Flesh i na podstawie tej plyty wnioskuje ze zespol jest niezly, chociaz przydaloby sie wiecej muzyki, gdyz wieksza czesc kawalkow stanowia texty z jakich horrorow. nie powiem buduje to swego rodzaju klimat gore, jednak wolalbym posluchac muzyki, ktora jest naprawde piekielnie szybka i dobra...szczegolnie przypadl mi do gustu kawalek "Axe" z ww. plyty Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):szczegolnie przypadl mi do gustu kawalek "Axe" z ww. plyty Smile
taa, to chyba najlepszy kawalek na plycie Smile
Odpowiedz

uniwersalne prawo:
Jak coś się nazywa axe to ZAWSZE znaczy, że jest najlepsze Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Flame napisał(a):
Lech napisał(a):szczegolnie przypadl mi do gustu kawalek "Axe" z ww. plyty Smile
taa, to chyba najlepszy kawalek na plycie Smile

niesamowicie miodny wstep Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Haha!!! Mortician to jest to!!!Zajebista sieka!!!Pozdro!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości