• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moonspell

Polecam również Morbid God tj. stara nazwa Moonspell. Nagrali bardzo dobre demo.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Tak, nagrali jeden kawałek - Serpent Angel. Nazwę zmienili, bo wydała im się dziecinna. Polecam stronę www.irreligious.org, jest tam bardzo dużo rzeczy dla Moonspell'owców. Smile
Komputery nasza pasja - Http://www.Kompy.NET
http://www.quex.diablodevil.cc - the dark side of me
Linux Registered User #361878
Odpowiedz

...wreszcie coś się ruszyło 8) Laughing
A stronkę znam, tamtejsze forum równie często odwiedzam jak to....

pozdrawiam,
Sabelle
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Cytat:Tak, nagrali jeden kawałek - Serpent Angel. Nazwę zmienili, bo wydała im się dziecinna.

Ciekawe czy kapela Morbid Angel wie o tym,że ma dziecinną nazwe... i około 10 innych kapel też Big Grin

Quex stronkę znam, bardzo dobra. Masz z nią może coś wspólnego, że tak reklamujesz ???
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Słabo ich znam ale wydają się soldnym bandem...
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Quex stronkę znam, bardzo dobra. Masz z nią może coś wspólnego, że tak reklamujesz ???

Właściwie nie. Stronę znam długo, i polecam bo jest godna polecenia. Są na niej najświerzsze info., a nie jak na różnych innych...
Komputery nasza pasja - Http://www.Kompy.NET
http://www.quex.diablodevil.cc - the dark side of me
Linux Registered User #361878
Odpowiedz

Tych nowych info to aż tak dużo nie jest...
Ale stronka i tak dużo lepsza od oficjala... wszystko jest lepsze od oficjala Smile
Odpowiedz

..natknęłam się na "Live @ Metal Mania Festival" - Moonspell - mało, ale zawsze coś ....(jakość kiepawa, ale nie o to chodzi Surprised Smile ) - http://mp4.centurymedia.com/moonspell_ev...ed_high.rm

...jakby nie działał zajż. na tę: http://www.metalrefuge.com/media/mediavid.html Arrow http://mp4.centurymedia.com/moonspell_ev...ed_high.rm

Kamael: edytuj posty.
...carpe noctem...

Antoni Kępiński
Odpowiedz

Eee... Sabelle ale to jest Teledysk do Everything Invaded ... nie rób smaku... Smile
Odpowiedz

...dla zainteresowanych - stronka krisa, nieoficjalna o tej kapelce (SE) o moonspellu została 'troszkę'Wink zmienionaSmile

(przerażająca jest ta cisza na tym topicu :? )
...carpe noctem...

Antoni Kępiński
Odpowiedz

Na SA zmieniła się tylko szata graficzna + pare drobiazgów. Nic ciekawego... a zmiany zaszly z 6 miechów temu Smile

Cisza w topicu ...wszyscy na nową płytke czekają Big Grin
Odpowiedz

....Metalmania - Moonspelik Laughing .....oczywiście nie ważne czy się będzie waliło paliło jadę Big Grin ....a wy?
...carpe noctem...

Antoni Kępiński
Odpowiedz

Też jade, ale akurat moonspell będzie tam pełnił rolę gówna na łące Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hmm Moonspell wsumie to przez nich zaczolem sluchac na powaznie metalu i byl to mój ulubiony zespól ale teraz dla mnie to jeden wielki syf Laughing . Wokal jest chu... beznadziejny, nie mówie tu o growlu ale o tym niby normalnym spiewaniu Laughing
...
Odpowiedz

Pentagram napisał(a):Hmm Moonspell wsumie to przez nich zaczolem sluchac na powaznie metalu i byl to mój ulubiony zespól ale teraz dla mnie to jeden wielki syf Laughing . Wokal jest chu... beznadziejny, nie mówie tu o growlu ale o tym niby normalnym spiewaniu Laughing
jednym slowem.. lol...
najpierw ich lubiles, a pozniej co? dowiedziales sie ze nie sa trv i od razu ich nie lubisz ;p albo ci sie tak diametrialnie zmienil gust albo... reszte dopowiedz sobie sam.. :/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości