• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moonspell

Wokal kobiecy w Luna to Brigit Zacher ta sama kobita śpiewala w Raven Claws i w Vampiria robila to "Aaaaaaa!"
Sam teledysk to raczej czarne poczucie humoru (tak mi się zdaje)
Finisterra fajnie wygląda ale brak klimatu.
Osobiście nadal uważam, żę teledysk do Opium jest najlepszym w ich dorobku.
A do Trebraruny nie bylo klipu! (szkoda)
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

nimdraug napisał(a):tiaa, wymieszka happy tree friends z rodziną sadamsów
Coś w tymn guście.
Jak klip do "I'll See You In My Dreams"

Jedziesz na koncert ???
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=6062
Lubie chetne dziewczyny Smile
Na Moonspell czas i kasa się zawsze znajdą.
Odpowiedz

Na koncercie byłem i było super.
Odbyłem wycieczke do Wrocka, sam koncert to ponad godzina zajebistej zabawy.Złapałem pałeczkę a później autograf na pałeczkę +autograf Ferdka z dedykacją +fotki które opublikuje za jakiś czas.
(Dzięki dla ekipy z wrocławia za przesłanie zdjęć)
Odpowiedz

Jakoś umknął mi ten temat, niedobrze.

Ostatnie kilka stron i wypowiedzi niektórych osób to straszne pierdolenie. Moonspell to moim skromnym zdaniem zespół zajebisty a płyta Wolfheart czy Irreligious jest nie do podjebania (nie wspominam już o innych płytach, chociażby nie tak starej "The Antidote").

I tutaj, ku swojemu zaskoczeniu, użyję słów na tym forum dość popularnych a mianowicie:
kto uważa inaczej musi być lewackim ścierwem, nie inaczej !
Big Grin
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

^ zgadza się ,Wolfheart to jest kult jak sam Kelthuz i nie ma bata.

Inną bajka jest to ,że wiele osob na Sin Pecado psioczy a ten album jest równie zajebisty jak te pierwsze. Tylko ,że jest inny, mniej metalowy. Ot tyle.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Tylko ,że jest inny, mniej metalowy. Ot tyle.
Każdy ich album jest inny Smile
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):

No i chyba o to chodzi, żeby nie słuchać wciąż tego samego.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca napisał(a):
The_hanged_man napisał(a):

No i chyba o to chodzi, żeby nie słuchać wciąż tego samego.

Tak tylko ze wiekszosc kapel zaczyna dobrze a po jakims czasie...
Odpowiedz

o, to i ja sie wypowiem
Moonspell to moim skromnym zdaniem najlepszy zespół na świecie Smile
faktycznie, niektóre kawałki bardziej mi się podobają, inne mniej, ale całokształt i tak uważam za genialny
i ten Ferdziowy wokal.... ;>

a z albumów to tak jak większość przedmówców: najbardziej lubię Wolfhearta i Irreligiousa
Odpowiedz

Jożin z bażin
Odpowiedz

?
weź sie pierdolnij
Odpowiedz

moczarem Mr. Green
Odpowiedz

Nie, nie , tylko samolot z proszkiem.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Joslyn napisał(a):weź sie pierdolnij