11-30-2006, 10:47 PM
Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina
masz tylko o tym nie wiesz

Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina
Valhalla napisał(a):no wiem, szyb wentylacyjnykominiarze lazili i sprawdzali to to (;
o moze kominiarz mi przyniesc perke
okej spadam spac, bo o 7 wstac musze
Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam kominaOj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.
Morte napisał(a):Oj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.czytales moze komiksy dr slump? tam dupaki takie byly i probowaly sie odeslac na wlasna planete za pomoca kibla
Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?Odezwał się kurwa romantyk
KISIEL napisał(a):Amerykanizmowi stanowcze nie. Fast Food'om, walentynkom, helloween'om i innym gównom ze spasionych stanów.Nie inaczej mocium panie!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])
No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii
A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl