• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mikołaj 2006 :P

Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina Crying or Very Sad

masz tylko o tym nie wiesz Tongue rozejrzyj sie w kuchni badz łazience - powinniem sie tam znajdowac komin tzn. dziura zatkana kratką. Wbrew pozorom to jest własnie komin Big Grin
Odpowiedz

no wiem, szyb wentylacyjny Surprised kominiarze lazili i sprawdzali to to (;
o moze kominiarz mi przyniesc perke Surprised
okej spadam spac, bo o 7 wstac musze Smile
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):no wiem, szyb wentylacyjny Surprised kominiarze lazili i sprawdzali to to (;
o moze kominiarz mi przyniesc perke Surprised
okej spadam spac, bo o 7 wstac musze Smile

kominowych snów zycze Wink
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):mieszkam w bloku, nie mam komina Crying or Very Sad
Oj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Morte napisał(a):Oj to chujnia. Jeśli w domu nie ma komina to mikołaj musi się przeciskać przez kibel.
czytales moze komiksy dr slump? tam dupaki takie byly i probowaly sie odeslac na wlasna planete za pomoca kibla Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])

Na Mikołaja raczej nic nie kupuje, na gwizadke za to opróżniam się z pieniędzy... ;0
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])

No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii

A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?Big Grin
Odpowiedz

Amerykanizmowi stanowcze nie. Fast Food'om, walentynkom, helloween'om i innym gównom ze spasionych stanów.

http://www.luxlux.pl/artykul/1590/t-touc...mes_tissot

Taki mi styknie.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Ja chce zaliczenie z materiałów ceramicznych TongueP

o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam Laughing

a walentynki śmierdzą Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):o takich drobiazgach jak samochód, mieszkanie nawet nie wpsominam Laughing

Rzczeywiście drobiazgi Laughing Jak to mówią "mówisz i masz" Laughing
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes? Big Grin
Odezwał się kurwa romantyk Surprised . Jestem na swój sposób romantyczny. Dziewczyny na stałe nie mam, ale w okresie walentynkowym to cos pozytywnego, kasy zaoszczędzę trochę Laughing .
Tak naprawdę to wkurwia mnie to święto, bo wszystko jest do bólu na pokaz Wink . Co druga (tylko?) para rzuca słowa na wiatr w ten magiczny dzień.

Zresztą popsioczyć sobie nie mogę? Surprised

KISIEL napisał(a):Amerykanizmowi stanowcze nie. Fast Food'om, walentynkom, helloween'om i innym gównom ze spasionych stanów.
Nie inaczej mocium panie!
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Cytat:Ja chce 3 część trylogii Sapkowskiego "Lux Perpetua" mam nadzieje, że rodzice sprawią mi miłą niespodzianke i zakupią mi tą książke (teraz albo pod choinkę ;])

No no, polecam w sumie, fajne zakonczenie trylogii

A Ty balzac nie masz dziewczyny ze tak nienawidzisz walentynek czy taki antyromantyczny jestes?Big Grin

idz kurwa kupowac ta zlota rybke ;P
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl
Odpowiedz

od Badyla to Ty sie odpierdol moj mily Laughing
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Spierdalaj, albo ci kupie patyczaka i nazwe go Badyl

zobaczymy czy bedziesz taki chojrak jak sie dzisiaj skurwimy Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości