• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Miasteczko Halloween

(czy jak kto woli The Nightmare before Christmas)

Skoro juz jest o Gnijacej Pannie Mlodej, nie mozna zapomniec o pierwszej animacji Burtona z bodajze 93 rokuSmile Opowiada ona o losach Jack'a Skallingtona, kosciotrupa mieszkajacego w Miasteczku Halloween, cieszacego sie slawa Dyniowego Krola. Wszyscy mieszkancy (duchy, wampiry, potworki i takie tamWink) lacznie z Jack'iem rok wrok przygotowuja swieto Halloween. Jednak Jack czuje sie niespelniony w zyciu Laughing wyrusza w podroz i trafia do miasteczka bozonarodzeniowegoSmile Wtedy to wpada na tragiczny w skutkach pomysl Tongue
oczywiscie masa absurdu, czarnego humoru, dobrej muzyki i mrocznego klimatuSmile dobre dla wszystkich zaczynajacych zyc po 22 Tongue ja osmiele sie stwierdzic, ze Miasteczko jest lepsze od Gnijacej, a postac Jack'a pojawia sie juz w Soku z Zuka:>

Widzial ktos?
jesli nie to informuje, ze w przerwach miedzy swiatecznymi reklamami 26.12 na polsacie bedzie mozna to zobaczyc Big Grin
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
Odpowiedz

Jakoś nie trafił do mnie ten film. Ale animacja i muzyka fajna
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

widzialam,fajny film polecam kazdemu
Teraz już możesz pocałować swoje życie i powiedzieć DO...WIDZENIA?
Odpowiedz

Klasyk Burtona.
Odpowiedz

Toście temat odgrzebali Wink Widziałam,niezła bajka,zresztą jak większość bajeczek pana Burtona.Trzyma ten swój klimatyczny poziomik i o to,moim zdaniem,chodzi.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Nawet fajny film,tylko bardziej to jest da dzieci,napewno z 6 lat temu,to by mi sie strasznie podobal. ale jak juz ktos napisal,zbytnio do mnie nie trafil.
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Typowe gowno.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości